Scraptacular Design

Be Creative, een gratis project van Scraptacular Design

Je leest het goed! Be Creative is een gratis project! Iedereen kan mee doen en op deze pagina kun je lezen hoe dat in z'n werk gaat. 

 

Waarom een gratis project?

Er is niks leukers dan heerlijk creatief aan de slag gaan met een mooi project waar je lekker lang van kunt genieten. Al jaren maak ik dit soort projecten en nu vond ik het hoog tijd dat ik er eentje zou maken waar iedereen aan mee kan doen zonder dat je ook een pakket bij me besteld. "Normaal" kan dat dus wel, dan hoef je niet meer op zoek naar de materialen.

Deze keer mag iedereen mee doen met zijn of haar eigen materialen en kun je je gratis aanmelden zodat je toegang hebt tot de workshop omgeving via deze website. Gewoon dus om lekker te genieten van het maken van iets moois!

Wat gaan we maken?

Samen gaan we in 10 online beschrijvingen een mooie Vintage Box maken met daarin een Minibook. De gehele box wordt bewerkt met allerlei verschillende scrapbook- en stempel technieken. Ook gebruiken we Distress Inkt om mooie Distress technieken toe te kunnen passen. 

Al die technieken staan stap-voor-stap op film en ik vertel je precies hoe je alles moet doen en waar je op moet letten. Na ieder filmpje krijg je de techniek ook nog een keertje stap-voor-stap op foto's te zien. Aan het einde van iedere aflevering kun je een beschrijving downloaden die je kunt printen of op je tablet kunt plaatsen als je off-line wilt werken.

Wil je zien wat we echt gaan maken? Kijk dan naar dit filmpje:

 

Wat heb je allemaal nodig?

Om mee te kunnen doen aan dit project, heb je verschillende materialen en gereedschappen nodig. Die kun je allemaal uit je eigen voorraad halen. We hebben ook een basis pakket waar je alleen zelf nog papier en mediums aan toe moet voegen. 

Op dit moment hebben we geen pakketten op voorraad maar achter de schermen zijn we al wel weer druk met het maken van een nieuwe serie pakketten. We verwachten dat die begin februari leverbaar zijn. Via de nieuwsbrief laat ik weten als de pakketten weer te bestellen zijn, maar je kunt je nu ook opgeven als je interesse hebt zodat we je dan een mailtje kunnen sturen.

 

 

Voor wie zonder pakket wil werken, geef ik in de beschrijving precies de afmetingen van alles wat er ook in het pakketje zit, je kunt het dus ook zelf verzamelen.

Wil je zien wat er in het pakket zit? Dat laat ik zien in het volgende filmpje:

  

Je hebt nog meer nodig, namelijk je gereedschappen, designpapier, lijm, inkt en meer. Hierover vertel ik je in dit filmpje:

 

Boodschappenlijstje

Omdat het altijd handig is om precies te kunnen zien wat je nodig hebt, is hier het boodschappenlijstje met alle materialen en gereedschappen overzichtelijk bij elkaar.

Wanneer start de workshop?

De workshop staat compleet in de inlog omgeving klaar. Je kunt dus starten wanneer je wilt, je kunt je inschrijven wanneer je wilt en werken in jouw tempo en op jouw moment. Dus wacht niet langer en geef je vandaag nog op! Het is gratis en geheel vrijblijvend!

 

Hoe schrijf je je in?

Klik op de knop hieronder en vul je gegevens in. Je krijgt dan een mail dat je aanmelding is ontvangen. We proberen je daarna zo snel mogelijk een inlogcode voor de website te sturen. 

 

 

Hoe bestel ik een pakketje?

We maken op dit moment weer een nieuwe serie pakketten. We verwachten dat die begin februari weer leverbaar zijn en uiteraard kun je ze dan hier bestellen. 

Wil je een mailtje van mij krijgen als we weer voorraad hebben? Geef je dan op via onderstaande knop:

 

Wat is bijzonder aan dit gratis Project?

Van dit Big Project mag je het volgende verwachten:

Je kunt werken zonder een pakket, met je eigen materialen. Bestel je wel een pakket dan is dat als cadeau verpakt. Het is een feestje om het open te maken.

Bij inschrijving van een Big Project krijg je een inlogcode voor de website. Hier staat jouw beschrijving klaar. Je kunt daardoor in je eigen tempo en op jouw moment aan de slag. Ook is er altijd een start aflevering waarin je je goed kunt voorbereiden op wat je gaat maken. De beschrijving blijft altijd voor jou beschikbaar.

Je leert heel veel technieken. Hierdoor kun je ook ontdekken welke je erg leuk vindt en zelf nog eens wilt gebruiken. Je ontdekt ook wat de mediums en andere materialen  allemaal voor mogelijkheden hebben.

Alle technieken staan duidelijk op film. Alles is stap-voor-stap uitlegt en je kunt het net zo vaak terug kijken als je wilt. Daarnaast worden alle technieken ook op foto nog een keer herhaald.

Alle beschrijvingen kun je downloaden zodat je ze kunt printen of op je tablet kunt plaatsen en zonder internet kunt werken.