Distress Tim Holtz

Mini Project With all my Heart

Een project met heel veel liefde...

With all my Heart is het nieuwste Mini Project. Dit is een Mini Project waarin we gaan "bouwen".  Ik laat je zien hoe je het hartje op bouwt uit chipboard. We gaan aan de slag met technieken met Distress Inkt en Oxide inkt, we gebruiken Texture Paste en we bewerken het papier zelf zodat we ons eigen Designpapier maken. Ook maken we de embellishments zelf, hoe leuk is dat!

Samen maken we een Mini Project waarin je alle details stap-voor-stap zelf maakt met behulp van alle uitleg op film.

Anna-Marie

De goede uitleg, de fijne filmpjes op internet en het schitterende eindresultaat! Daar word ik helemaal gelukkig van. Ik kijk nu al weer uit naar het volgende project.


Janneke
Je bent een top docente! 

Duidelijke uitleg. Na ieder filmpje kort en duidelijk samengevat. Wat wil een mens nog meer. Ik geniet er heel erg van. Super gedaan!

Claudia
Wat ik echt leuk vindt aan jouw projecten is dat je heel veel leert. Het wordt duidelijk uitgelegd en daarbij krijg je filmpjes, maar het staat ook nog eens als pdf. Als ik met een project van jou bezig ben dan vliegt de tijd.

Wat is er bijzonder aan een Mini Project?

Stap-voor-Stap op film...

Samen gaan we aan de slag om dit schattige hart in elkaar te zetten. Daar bij help ik je uiteraard stap-voor-stap aan de hand van film, foto's en voor de liefhebber een beschrijving om te downloaden. Omdat we samen stap-voor-stap werken aan de hand van movies met uitleg, kun je zelfs mee doen als je nog weinig ervaring hebt met deze hobby.

Nieuwe Technieken

Aan het einde van het project heb je kennis gemaakt met nieuwe Distress Technieken. Ik ga je laten zien hoe je met chipboard kunt bouwen, we gaan aan de slag met Distress Inkten om ons eigen papier te maken en ik geef je heel veel Tips & Trics die je later zelf weer kunt gebruiken.

Alles in jouw account

 Tussen Kerst & Oud en Nieuw komen alle afleveringen van dit Project online te staan in jouw inlogaccount. Alle filmpjes blijven ook voor je staan in de inlog omgeving waardoor je ze net zo vaak kunt bekijken als jij wilt en ook nog eens op jouw moment.Een compleet pakket

Alles wat je nodig hebt zit in het pakket. Je hoeft dus niet zelf op zoek naar materialen, geen grote potten mediums te kopen terwijl je maar een beetje nodig hebt en het kost je geen extra tijd en verzendkosten omdat je bij meerdere winkels moet bestellen.

 

Een cadeautje voor jezelf

Ook Mini Projects verpakken we als een echt cadeau voor je en het is een verrassing voor jezelf om het uit te pakken. 

Daarnaast ga je heerlijk op jouw moment aan de slag met de vier afleveringen die online komen te staan. Vier keer een heleboel craft tijd voor jezelf om even heerlijk de tijd te vergeten.


Werken in je eigen tempo

Omdat alle beschrijvingen online komen te staan in jouw inlog omgeving, kun je werken in je eigen tempo. Hierdoor gaat het nooit te snel. En wil je iets nog een keer uitgelegd zien, dan kijk je gewoon de filmpjes op je gemak nog een keertje. Alles blijft voor altijd voor je staan op de website in jouw inlog gedeelte.

Wat heb je nodig voor dit Project?

Het enige wat je zelf op moet zoeken om mee te doen aan dit project is je inkt, de lijm en je basis gereedschappen zoals een heattool, craftsheet, schaar en liniaal.

Wil je zien welke gereedschappen handig zijn bij het maken van dit project? Klik dan op de knop hieronder.

Bestel nu jouw Mini Project pakket

arrow_drop_up arrow_drop_down