Doe gratis mee aan Big Project be Creative

Spelen met Distress Inkt, Mediums en meer...

Wat is Big Project be Creative?

Een Big Project is een workshop die bestaat uit minimaal 10 afleveringen. Eigenlijk zijn het 10 kleinere workshops die samen één groot Project vormen: een Big Project. Alle workshops kun je gratis online volgen, hier op de website. Je doet dat in jouw tempo, op jouw moment en ze blijven altijd voor je staan.


In dit Project neem ik je stap-voor-stap mee tijdens het maken van een mooie Vintage Box met daarin een Miniboek. We gaan samen aan de slag met verschillende scrapbook- en stempel technieken. Ook gebruiken we Distress Inkt om mooie Distress technieken toe te kunnen passen. Je kunt gewoon starten met je eigen materialen maar ook een pakket bestellen waar alles voor de basis al op maat in zit. 


Alle technieken staan stap-voor-stap op film en ik vertel je precies hoe je alles moet doen en waar je op moet letten. Na ieder filmpje krijg je de techniek ook nog een keer stap-voor-stap op foto's te zien. Aan het einde van iedere aflevering kun je een beschrijving downloaden die je kunt printen of op je tablet kunt plaatsen als je off-line wilt werken.

"Ik kom nog maar net kijken in deze hobby, maar met deze duidelijke uitleg door middel van foto's en film durf ik het wel aan om te starten met be Creative"

Henriette
Heel inspirerend, fantastische creaties, super goed uitgelegd zowel in gesproken woorden als in tekst, duidelijke video's en stap-voor-stap foto's. Het zelfmaak pakket is een aanrader, heel goed verzorgd.
Janneke
Je bent een top docente! 

Duidelijke uitleg. na ieder filmpje kort en duidelijk samengevat. Wat wil een mens nog meer. Ik geniet er heel erg van. Super gedaan!

Eugenie
We zijn nog met Big Project be Creative bezig om ons voor te bereiden op Winter Wonderland.  Het is allemaal heel duidelijk en super uitgelegd. Ik had nooit verwacht dat zelfs ik zoiets moois zou kunnen maken! 

Hoe doe ik mee?

1. Maak een inlog account aan

Het is helemaal gratis. Je kunt direct bij alle beschrijvingen van de workshop.

2. Verzamel je materialen

Werk met materialen uit je voorraad en gebruik jouw eigen gereedschappen en lijm.

3. Start met de workshop

Je bent er klaar voor, we gaan direct aan de slag! Start nu met de eerste aflevering.

4. Bestel een basispakket

Wil je liever een kant-en-klaar start pakket bestellen?

Dat kan natuurlijk ook!

Doe nu gratis mee aan be Creative!

arrow_drop_up arrow_drop_down