Scraptacular Bugs And Bees

Big Project Bugs & Bees

Spelen met inkt en papier...

Bijtjes, beestjes en tandwieltjes....

Hier is Big Project Bugs & Bees:

Heerlijk veel beestjes, veel verschillende technieken, verschillende mediums, designpapier en inkt, inkt, inkt!

Dat is Big Project Bugs & Bees. En ja, daar horen ook stencils en stempels bij en nog veel meer! 

Als je van inkt en papier houdt, ga je zeker genieten van dit Big Project!

Wat is er bijzonder aan een Big Project?

Zelf de materialen verzamelen

Omdat het hier om een beschrijving gaat, moet je zelf op zoek naar de materialen. We hebben (nog) geen apart deel voor dit Project in de webwinkel maar de basis ervan is wel gewoon te bestellen.

Zodra je toegang hebt tot het project, krijg je ook een uitgebreide materialen lijst zodat je alles kunt gaan verzamelen.

Heel veel mooie details....

Je maakt een schitterend gedetailleerd craft project. De basis van de box en alle versieringen zet je stap-voor-stap in elkaar. Daar bij help ik je uiteraard aan de hand van film, foto's, werkbladen en voor de liefhebber een beschrijving om te downloaden.

Distress Technieken

Aan het einde van het project heb je kennis gemaakt met een heleboel Distress Technieken. Je leert hoe je werkt met Texture Paste, hoe je mooi inkt kunt blenden, wat je allemaal kunt met embossing powder, hoe je effecten maakt met water en nog veel meer.

En natuurlijk zitten er ook fraaie technieken van Tim Holtz bij!

Alle uitleg op film

Omdat we samen stap-voor-stap werken aan de hand van movies met uitleg, kun je zelfs mee doen als je nog weinig ervaring hebt met deze hobby. Alle filmpjes blijven ook voor je staan in de inlog omgeving waardoor je ze net zo vaak kunt bekijken als jij wilt en ook nog eens op jouw moment.


Wieltjes in de kaft

Bij de eerste versie van het project zaten er kant-en-klare kaften en wieltjes in het pakket. Helaas kunnen we die niet meer leveren maar wie een beetje handig is of een Silhouette machine heeft, kan ze prima zelf maken. Bij de beschrijving krijg je daar alle werkbladen voor om te downloaden en te gebruiken als mal.

Werken in je eigen tempo

Omdat alle beschrijvingen online komen te staan in jouw inlog omgeving, kun je werken in je eigen tempo. Hierdoor gaat het nooit te snel. En wil je iets nog een keer uitgelegd zien, dan kijk je gewoon de filmpjes op je gemak nog een keertje. Alles blijft voor altijd voor je staan op de website in jouw inlog gedeelte.


Details kleuren met inkt

Om het project nog fraaier te maken worden alle beestjes en vlinders zelf gemaakt maar ook zelf gekleurd! Ik laat je zien hoe je dat makkelijk kunt doen en nee, daar voor hoeft je geen inkleur talent te zijn... dat ben ik ook zeker niet. 😉

Bestel nu jouw Big Project beschrijving