Library of Dreams Scraptacular Design

Big Project the Library of Dreams

A Dream is a Wish your Heart makes...

Mini boekjes, metalen embellishments, inkt, paste en paint...

Welkom in the Library of Dreams!

Wat kun je je nog meer wensen dan een eigen bibliotheekje vol Miniboekjes en schattige flesjes met al je dromen erin?

En als het donker wordt, doe je gewoon je eigen lantaarntje aan...


Miniboekjes, heel veel metalen embellishments, mooie Idea-Ology embellishments, stencils van Stampers Anonymous, Distress inkt, Oxide Inkt, Paints, Paste, flesjes, Rub-on's, Design Papier en nog heel veel meer... dat is the Library of Dreams. 


Big Project The Library of Dreams is weer een echt Big Project waar je heel lang van kunt genieten

en dan heb ik het alleen nog maar over het maken!

Wat is er bijzonder aan een Big Project?

Zelf de materialen verzamelen

Omdat het hier om een beschrijving gaat, moet je zelf op zoek naar de materialen. Gelukkig zijn heel veel hiervan nog gewoon te krijgen. We hebben er ook veel van in de webwinkel staan. Zodra je toegang hebt tot het project krijg je een complete lijst van wat er nodig is zodat je vrij snel alles bij elkaar hebt en dus ook direct kunt starten met bouwen.

Heel veel mooie details....

Je maakt een schitterend gedetailleerd craft project. De basis van de  Library en alle versieringen zet je stap-voor-stap in elkaar. Daar bij help ik je uiteraard aan de hand van film, foto's, werkbladen en voor de liefhebber een beschrijving om te downloaden.

Bouwen met Chipboard

We gaan de basis bouwen met chipboard. Zelf ga je alles op maat snijden, maar ik laat je duidelijk zien hoe je dat doet. Stap-voor-Stap bouwen we zo de Library op en leer je hoe je je eigen bouwwerken in elkaar kunt zetten.

Alle uitleg op film

Omdat we samen stap-voor-stap werken aan de hand van movies met uitleg, kun je zelfs mee doen als je nog weinig ervaring hebt met deze hobby. Alle filmpjes blijven ook voor je staan in de inlog omgeving waardoor je ze net zo vaak kunt bekijken als jij wilt en ook nog eens op jouw moment.


Werken in je eigen tempo

Omdat alle beschrijvingen online komen te staan in jouw inlog omgeving, kun je werken in je eigen tempo. Hierdoor gaat het nooit te snel. En wil je iets nog een keer uitgelegd zien, dan kijk je gewoon de filmpjes op je gemak nog een keertje. Alles blijft voor altijd voor je staan op de website in jouw inlog gedeelte.

Distress Technieken

Dit project zit vol nieuwe technieken en oude technieken in een nieuw jasje. Naast het bouwen met chipboard gaan we designpapier bewerken. Vooral bij het werken met Chipboard ga ik je nieuwe manieren van bouwen laten zien. Daarnaast maken we ook meerdere miniboekjes met verschillende technieken, eentje zelfs met een in bind techniek.


Een Lantaarntje

In het project zit een Mini Lantaarntje. Aan de hand van het werkblad kun je de wandjes en het dak zelf snijden en bewerken. Het lampje wat in de lantaarn komt verkopen we nog steeds in de webwinkel. je kunt dus met een beetje geduld prima dit lampje nabouwen.

Mini Boekjes

Hoe kan het ook anders... ook in dit Project zitten meerdere Mini Boekjes! Niet alleen aan de binnenzijde maar ook aan de buitenzijde komen een aantal schattig boekjes die we helemaal zelf maken. Ik laat je zien hoe je de kaften in elkaar zet, de pagina's bindt en alles mooi bewerkt met embellishments en inkt.