Scraptacular Design

Big Project it's Magic!

Een Vintage ei vol met flesjes...

Hier is jouw Distress Ei vol Tim Holtz technieken

Big Project Magic! was het tweede project wat ik ooit ontwierp en het was een heel ander project dan alle anderen die er later nog bij zijn gekomen. Magic! is eigenlijk meer een Steam Punk Project en er wordt nauwelijks papier gebruikt. 


Eerst riep ik dat ik van dit project nooit een beschrijving zou vrijgeven, maar toen kwam de nieuwe projecten website in beeld en moest het project voor de deelnemers van toen toch over gezet worden. De groep was niet zo groot... en terwijl ik dat aan het doen was vond ik dat iedereen die graag wilde toch toegang moest kunnen krijgen tot dit project.

Wat is er bijzonder aan dit Big Project?

Scraptacular Design

Zelf de materialen verzamelen

Van dit Project is geen pakket verkrijgbaar en zul je zelf de materialen moeten verzamelen. Vaak heb je ook al heel wat in je eigen verzameling.


Natuurlijk krijg je bij de beschrijving een uitgebreide lijst met alles wat je nodig hebt en ik heb er zelfs een extra filmpje bij opgenomen om je te laten zien wat je allemaal kunt gebruiken.

Scraptacular Design

Heel veel mooie details....

Als er een Project is waar je mooie details gaat maken dan is het dit Project wel. Het zit vol met kleine onderdeeltjes zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde. 


Het leuke is dat we al die kleine onderdelen zelf gaan maken en gaan bewerken met Distress Technieken. Van de wieltjes tot de flesjes, alles komt aan de beurt.

Scraptacular Design

We doen het samen

Om te zorgen dat jouw ei ook zo mooi wordt als de mijne, neem ik je aan de hand van film en stap-voor-stap foto's mee en doen we alles helemaal samen. 


Je hoeft dus niet zelf de gaan bedenken hoe je dit voor elkaar krijgt, dat heb ik al voor je gedaan. Samen gaan we het hele ei in elkaar zetten, enige wat jij moet doen is heerlijk genieten van het maken van dit Project. 

Scraptacular Design

Beetje anders dan de andere

Dit Big Project is echt een beetje anders dan alle andere Big Projects die ik ontworpen heb. Er wordt minder met papier gewerkt maar het zit wel bom vol met Distress Technieken van Tim Holtz en natuurlijk technieken van mijzelf. 


Aan het einde heb je een schitterend ei wat zelf op z'n pootjes blijft staan. Een mooie blikvanger dus waar je trots op mag zijn.

Dit Big Project is Magic om aan te werken!

Heb je ook zin om heerlijk creatief aan de slag te gaan?

Doe dan nu mee aan Big project Magic!


Je krijgt van mij alle uitleg over hoe je je materialen verzameld en daarna kunnen we starten.