Big Project Once Upon a Time

De magie van inkt en papier...

Er was eens een tijd van Sprookjes, inkt, papier en nog meer inkt

Hier is Big Project Once Upon a Time:

Once Upon a Time is een Big Project van Scraptacular Design. Het was niet alleen een nieuw ontwerp wat uit kwam, maar dit Big Project was ook het eerste Big Project in "een nieuw jasje".

Er zit in dit Project geen Small Project of Tiny Project meer.... maar wel twee Bonusdagen die minstens samen net zo groot zijn als een Small Project. Je kunt dus je hart ophalen!

Wat is er bijzonder aan een Big Project?

Zelf de materialen verzamelen

Omdat het hier om een beschrijving gaat, moet je zelf op zoek naar de materialen. We hebben geen apart deel voor dit Project in de webwinkel maar de basis ervan is wel gewoon te bestellen.

Zodra je toegang hebt tot het project, krijg je ook een uitgebreide materialen lijst zodat je alles kunt gaan verzamelen.

Heel veel mooie details....

Je maakt een schitterend gedetailleerd Sprookjesboek. De basis van het boek en alle versieringen zet je stap-voor-stap in elkaar. Daar bij help ik je uiteraard aan de hand van film, foto's, werkbladen en voor de liefhebber een beschrijving om te downloaden.

Distress Technieken

Aan het einde van het project heb je kennis gemaakt met een heleboel Distress Technieken. We gaan ook aan de slag met Sticky Powder en Foilsheet, ik laat je zien hoe je heel mooi kunt werken met Glitter Dust en de Glitter Duster, je krijgt Tips & Tricks voor het werken met Transfergel en nog heel veel meer. 

Alle uitleg op film

Omdat we samen stap-voor-stap werken aan de hand van movies met uitleg, kun je zelfs mee doen als je nog weinig ervaring hebt met deze hobby. Alle filmpjes blijven ook voor je staan in de inlog omgeving waardoor je ze net zo vaak kunt bekijken als jij wilt en ook nog eens op jouw moment.


Chipboard en Design Papier

Naast het bouwen met chipboard gaan we designpapier bewerken. Vooral bij het werken met Chipboard ga ik je nieuwe manieren van bouwen laten zien. Daarnaast maken we ook meerdere miniboekjes met verschillende technieken. Ook gaan we aan de slag met suède en vilt.

Werken in je eigen tempo

Omdat alle beschrijvingen online staan op de Projecten Site, kun je werken in je eigen tempo. Hierdoor gaat het nooit te snel. En wil je iets nog een keer uitgelegd zien, dan kijk je gewoon de filmpjes op je gemak nog een keertje. Alles blijft voor altijd voor je staan op de website in jouw inlog gedeelte.


Bestel nu jouw Big Project beschrijving