Big Project Stars

Nu verkrijgbaar als losse beschrijving...

Een project met veel inkt, paste en technieken...

Hier is de "oude" presentatie movie uit 2016:

Big Project Stars is het eerste Big Project wat ik ooit maakte. Op veler verzoek is nu de beschrijving zo aangepast dat je het project ook zonder pakket kunt maken. Pakketten zijn er niet meer, maar we hebben nog wel extra materialen in de webwinkel verzameld zodat je makkelijk alles bij elkaar kunt vinden en snel kunt starten met dit Kerst Project.


Samen maken we een Big Project waarin je alle details stap-voor-stap zelf maakt met behulp van uitleg op film. We gaan aan de slag met verschillende soorten Texture Pastes, inkttechnieken, Collage Medium's en nog veel meer.

Wat is er bijzonder aan een Big Project?

Zelf de materialen verzamelen

Omdat het hier om een beschrijving gaat, moet je zelf op zoek naar de materialen. Gelukkig zijn heel veel hiervan nog gewoon te krijgen. Daarom hebben we ze ook op één plek in de webwinkel voor je verzameld zodat je vrij snel alles bij elkaar hebt en dus ook direct kunt starten met bouwen.

Zodra je toegang hebt tot de beschrijving, ontvang je ook een uitgebreide lijst met alles wat je nodig hebt.

Heel veel mooie details....

Je maakt een schitterend gedetailleerd craft project. De basis van de ster en alle versieringen zet je stap-voor-stap in elkaar. Daar bij help ik je uiteraard aan de hand van film, foto's, werkbladen en voor de liefhebber een beschrijving om te downloaden.

Distress Technieken

Aan het einde van het project heb je kennis gemaakt met een heleboel Distress Technieken. Je leert hoe je werkt met Texture Paste, hoe je mooi inkt kunt blenden, wat je allemaal kunt met embossing powder, hoe je effecten maakt met water en nog veel meer. 

Alle uitleg op film

Omdat we samen stap-voor-stap werken aan de hand van movies met uitleg, kun je zelfs mee doen als je nog weinig ervaring hebt met deze hobby. Alle filmpjes blijven ook voor je staan in de inlog omgeving waardoor je ze net zo vaak kunt bekijken als jij wilt en ook nog eens op jouw moment.


Werken in je eigen tempo

Omdat alle beschrijvingen online komen te staan in jouw inlog omgeving, kun je werken in je eigen tempo. Hierdoor gaat het nooit te snel. En wil je iets nog een keer uitgelegd zien, dan kijk je gewoon de filmpjes op je gemak nog een keertje. Alles blijft voor altijd voor je staan op de website in jouw inlog gedeelte.

Werkbladen

De ster is opgebouwd uit allerlei verschillende punten van chipboard. Je krijgt hiervoor een speciale mal die je uit de beschrijving kunt downloaden samen met een uitleg filmpje om te checken of je mal klopt. Zo kun je heel makkelijk de juiste vormen zelf uitsnijden uit chipboard.


Een tikkie kleiner

Dit project is ook heel goed te maken voor iemand die nog kennis wil maken met Big Projects. Het is namelijk een beetje kleiner dan de huidige projecten. De afleveringen zijn wat korter en daardoor kun je redelijk vlot dit Big Project in elkaar zetten en ben je ruim voor Kerst klaar! 😉

Bestel nu jouw Big Project beschrijving