Big Project the Bookcase

Een kastje vol Miniboekjes voor de Minibook lover

Paint, chipboard, paste.... wordt samen een Vintage kastje

Hier is Big Project the Bookcase:

Big Project the Bookcase is vanaf nu als beschrijving te bestellen is. The Bookcase is echt weer heel anders dan alle eerdere Big Projects. We gaan aan de slag met nieuwe technieken met verf, we gaan heel anders bouwen met chipboard en het ook op nieuwe manieren bewerken. Ook gaan we aan de slag met de nieuwe Distress Embossing Glazes en gebruiken we een keertje geen Oxide. Samen maken we een Big Project met een heerlijke Vintage look. 

Wat is er bijzonder aan een Big Project?

Zelf de materialen verzamelen

Omdat het hier om een beschrijving gaat, moet je zelf op zoek naar de materialen. We hebben geen apart deel voor dit Project in de webwinkel maar de basis ervan is wel gewoon te bestellen.

Zodra je toegang hebt tot het project, krijg je ook een uitgebreide materialen lijst zodat je alles kunt gaan verzamelen.

Heel veel mooie details....

Je maakt een schitterend mini kastje. De basis van het project en alle versieringen en Miniboekjes zet je stap-voor-stap in elkaar. Daarbij help ik je uiteraard aan de hand van film, foto's, werkbladen en voor de liefhebber een beschrijving om te downloaden.

Distress Technieken

We gaan in het project ook aan de slag met andere Paint technieken, ik laat je zien hoe je heel mooi kunt werken met inkt, we maken verschillende Miniboekjes en we bouwen samen aan de binnenzijde een klein bureautje met klep. Uiteraard vind je onder de klep ook nog een extra Minibook met een Look-a-Like leren kaft.

Alle uitleg op film

Omdat we samen stap-voor-stap werken aan de hand van movies met uitleg, kun je zelfs mee doen als je nog weinig ervaring hebt met deze hobby. Alle filmpjes blijven ook voor je staan in de inlog omgeving waardoor je ze net zo vaak kunt bekijken als jij wilt en ook nog eens op jouw moment.


Chipboard en Paint

Naast het bouwen met chipboard gaan we aan de slag met Paint. Vooral bij het werken met Chipboard ga ik je weer andere manieren van bouwen zien. Daarnaast maken we ook meerdere miniboekjes met verschillende technieken. En tot slot wordt er ook nog gestempeld.

Werken in je eigen tempo

Omdat alle beschrijvingen online staan op de Projecten Site, kun je werken in je eigen tempo. Hierdoor gaat het nooit te snel. En wil je iets nog een keer uitgelegd zien, dan kijk je gewoon de filmpjes op je gemak nog een keertje. Alles blijft voor altijd voor je staan op de website in jouw inlog gedeelte.


Bestel nu jouw Big Project beschrijving