Big Project The Suitcase

De Vintage Koffer in Tim Holtz stijl...

Een koffer met Miniboekjes en geheime vakken...

Hier is de presentatie movie uit 2018:

Big Project the Suitcase was het vierde Big Project wat ik ooit maakte. Op veler verzoek is nu de beschrijving zo aangepast dat je het project ook zonder pakket kunt maken. Pakketten zijn er niet meer, maar we hebben nog wel extra materialen in de webwinkel verzameld zodat je makkelijk alles bij elkaar kunt vinden en snel aan de slag kunt met dit populaire project.


Samen maken we een Big Project waarin je alle details stap-voor-stap zelf maakt met behulp van uitleg op film. We gaan aan de slag met het bouwen met chipboard, het bewerken van design papier en het maken van allerlei geheime vakjes en laatjes.

En natuurlijk maken we samen de vier Mini boekjes die in de koffer opgeborgen kunnen worden. 

Wat is er bijzonder aan een Big Project?

Zelf de materialen verzamelen

Omdat het hier om een beschrijving gaat, moet je zelf op zoek naar de materialen. Gelukkig zijn heel veel hiervan nog gewoon te krijgen. Daarom hebben we ze ook op één plek in de webwinkel voor je verzameld zodat je vrij snel alles bij elkaar hebt en dus ook direct kunt starten met bouwen. Zodra je toegang hebt tot dit project, krijg je ook een uitgebreide lijst met wat je precies nodig hebt.

Heel veel mooie details....

Je maakt een schitterend gedetailleerd craft project. De basis van de koffer en alle mini boekjes zet je stap-voor-stap in elkaar. Daar bij help ik je uiteraard aan de hand van film, foto's, werkbladen en voor de liefhebber een beschrijving om te downloaden.

Distress Technieken

Aan het einde van het project heb je kennis gemaakt met een heleboel Distress Technieken. Je leert hoe je werkt met Texture Paste, hoe je mooi inkt kunt blenden, hoe je je design papier helemaal naar eigen wens maakt en nog veel meer. 

Alle uitleg op film

Omdat we samen stap-voor-stap werken aan de hand van movies met uitleg, kun je zelfs mee doen als je nog weinig ervaring hebt met deze hobby. Alle filmpjes blijven ook voor je staan in de inlog omgeving waardoor je ze net zo vaak kunt bekijken als jij wilt en ook nog eens op jouw moment.


Werken in je eigen tempo

Omdat alle beschrijvingen online staan in jouw inlog omgeving, kun je werken in je eigen tempo. Hierdoor gaat het nooit te snel. En wil je iets nog een keer uitgelegd zien, dan kijk je gewoon de filmpjes op je gemak nog een keertje. Alles blijft voor altijd voor je staan op de website in jouw inlog gedeelte.

Vintage Details

The Suitcase is echt een ouderwetse koffer met heel veel kleine details. Al die details maken we zelf of we bewerken er kleine onderdelen voor. De technieken die je daarvoor leert, kun je later zo toepassen in je eigen projecten.


Ook voor beginners

Dit project is ook heel goed te maken voor iemand die nog kennis wil maken met Big Projects. Omdat alle stappen heel duidelijk worden uitgelegd en op film staan, kun je er heel rustig op je eigen tempo aan werken. En is de koffer eenmaal klaar, dan kun je op je gemak de Mini boekjes één voor één in elkaar zetten.

Bestel nu jouw Big Project beschrijving