Distress Tim Holtz

Big Project Winter Wonderland

Inkt, Water, Grunge, Oxide, Paste, Mica en Glitter....

Een project vol inkt en Texture Paste technieken...

Hier is Big Project Winter Wonderland:

Winter Wonderland is het Winter en Sneeuw Big Project wat vanaf nu als beschrijving te bestellen is. Een Project vol inkttechnieken waarin we heerlijk gaan spelen met Oxide inkt en we ook zeker de Texture Paste niet vergeten. Uiteraard gaan we ook veel stempelen en we maken een super schattig huisje in een bol!

Wat is er bijzonder aan een Big Project?

Zelf de materialen verzamelen

Omdat het hier om een beschrijving gaat, moet je zelf op zoek naar de materialen. We hebben geen apart deel voor dit Project in de webwinkel maar de basis ervan is wel gewoon te bestellen.

Zodra je toegang hebt tot het project, krijg je ook een uitgebreide materialen lijst zodat je alles kunt gaan verzamelen.

Heel veel mooie details....

Je maakt een schitterend gedetailleerd winter project. De basis van het project en alle versieringen zet je stap-voor-stap in elkaar. Daar bij help ik je uiteraard aan de hand van film, foto's, werkbladen en voor de liefhebber een beschrijving om te downloaden.

Distress Technieken

We gaan in het project ook aan de slag met andere Oxide technieken, ik laat je zien hoe je heel mooi kunt werken met Glitter Dust en Mica Flakes. Je leert hoe je een Pop-up kunt bouwen, we bewerken papier wat onbewerkt was, ik ga je een techniek laten zien met je strijkijzer, we werken in 3D en nog veel en veel meer!

Alle uitleg op film

Omdat we samen stap-voor-stap werken aan de hand van movies met uitleg, kun je zelfs mee doen als je nog weinig ervaring hebt met deze hobby. Alle filmpjes blijven ook voor je staan in de inlog omgeving waardoor je ze net zo vaak kunt bekijken als jij wilt en ook nog eens op jouw moment.


Chipboard en Water Color Paper

Naast het bouwen met chipboard gaan we designpapier bewerken. Vooral bij het werken met Chipboard ga ik je weer andere manieren van bouwen zien. Daarnaast maken we ook meerdere miniboekjes met verschillende technieken. Ook gaan we helemaal ons eigen papier maken met Stempels, inkt en Water Color Paper.

Werken in je eigen tempo

Omdat alle beschrijvingen online staan op de Projecten Site, kun je werken in je eigen tempo. Hierdoor gaat het nooit te snel. En wil je iets nog een keer uitgelegd zien, dan kijk je gewoon de filmpjes op je gemak nog een keertje. Alles blijft voor altijd voor je staan op de website in jouw inlog gedeelte.