Scraptacular Design

Doe meer met je Distress Watercolor Pencils

Schrijf je in voor de technieken week...

Wat kun je allemaal met Distress Water Color Pencils?

Toen de Distress Water Color Pencils uit kwamen, was ik er meteen verliefd op. Alleen ben ik niet zo'n "kleurder" en ik mocht deze mooie pencils van mezelf alleen aanschaffen als ik er ook echt iets mee ging doen. 

Dus ging ik op zoek naar technieken en ideeën met deze prachtige kleurtjes... en verdiepte ik me er helemaal in.


Zo ontstond er een nieuwe cursus: Distress technieken met Water Color Pencils.


Vanaf vrijdag 16 juni kun je starten met deze online cursus. Tot die tijd kun je alvast gratis kennis maken tijdens de Technieken Week. Ik ga je drie maal een techniek laten zien met Distress Water Color Pencils als voorproefje op de echte cursus.


Doe je ook mee?

Schrijf je nu in
Mee doen is gratis!