The Mini Project Serie

Drie Mini Projecten om direct mee te starten

Be Love, The Minibook Box en With all my Heart

Mag ik even aan je voorstellen:

Scraptacular Design

Mini Project be Love

Het eerste Mini Project van 2020
Een project vol technieken
Scraptacular Design

Mini Project the Minibook Box

Het tweede Mini Project van 2020
De kubus met Miniboekjes
Scraptacular Design

Mini Project With all my Heart

Het derde Mini Project van 2020
Het hartje wat open kan klappen
In 2020 kwamen er drie Mini Projectjes uit. Alle drie met een Mini Pakketje en een korte workshop maar wel zoals dat altijd doen: In meerdere afleveringen, alles op film en foto én met materialenlijst en beschrijving om te downloaden.


Ze zijn nu verkrijgbaar als losse beschrijving en het leuke is dat je ze alle drie in één keer krijgt!

Je kunt dus heerlijk drie keer aan de slag met een leuk, klein, overzichtelijk project.

Mini Project be Love

Een Mini Project van een Etcetera Tag met daarop een Mini boekje. Aan de hand van de lijst verzamel je de materialen en je kunt daarna direct starten met mooie achtergrond technieken en het in elkaar zetten van je Minibook. 


We werken met inkt, texture paste, collage medium en paint. Ik laat je zien hoe je het plankje maakt en hoe je alles moet bewerken. Een heerlijk project om een lange middag even helemaal te verdwijnen in je craftroom.

Heel veel mooie details....

Het Miniboekje maken we lekker Vintage. Dat doen we met Distress Technieken van Tim Holtz. Ik ga je ook laten zien hoe je daar mooi embossing powder bij kunt gebruiken. 


En ben je een "beginner"? Dan is dit zeker een mooie manier om kennis te maken met deze heerlijke hobby.

Bouwen met Chipboard

Het tweede project is The Minibook Box. De naam zegt het al, een box met Miniboekjes erin. Natuurlijk komt daar meer bij kijken want we gaan zelf de box bouwen van chipboard. Pas daarna vullen we hem met de Miniboekjes. Die maken we uiteraard ook zelf en bewerken we met Distress Technieken.

Alle uitleg op film

Bij alle drie de projecten staat alle uitleg op film. Je kunt stap-voor-stap mee werken en daarna ook nog eens de foto's bekijken met omschrijving. Zo werk je op je gemak door de projecten heen.


Naast een materialenlijst met wat je precies nodig hebt, krijg je ook de namen van de inkten en overigen mediums die gebruikt zijn. Zo maak je het project heel makkelijk zelf na.


Een openklappend hart

Het derde project is een hartje wat we ook weer zelf in elkaar zetten met chipboard. Je krijgt natuurlijk de mal van het hart erbij zodat je alles hebt om je project echt mooi te maken. Samen bewerken we het Water Color Paper waardoor het lijkt alsof je zelf je Design Papier bewerkt heb... dat ga je vast nog vaker doen!

Werken in je eigen tempo

Omdat alle beschrijvingen online staan in jouw inlog omgeving, kun je werken in je eigen tempo. Hierdoor gaat het nooit te snel. En wil je iets nog een keer uitgelegd zien, dan kijk je gewoon de filmpjes op je gemak nog een keertje. 


Zo is het voor iedereen mogelijk om deze mooie projecten zelf te maken met je eigen materialen!


Bestel nu de hele serie in één keer voor 10 euro