arrow_drop_up arrow_drop_down

Mini Workshop Big Project The Bookcase

De inschrijving voor deze Mini Workshop is gesloten

Wachttijd tot aan Big Project The Bookcase

5 juni 2020
Begint om 20.00u.
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Wachten duurt lang... daarom gaan we eerst wat leuks doen!

Aanstaande vrijdag, 5 juni 2020 komt Big Project The Bookcase uit. Een heel nieuw Big Project om weer lekker lang aan te werken. Omdat wachten nu eenmaal nooit zo snel gaat als je wilt, gaan we deze week voor 5 juni iets leuks doen: Een Mini Workshop! Tijdens deze workshop maken we samen één van de Mini Boekjes die in het Project horen. Je kunt gewoon mee doen met je eigen materialen of gewoon lekker mee kijken en genieten van dit speciale extraatje.

Hoe werkt het precies?

Iedereen die zich gratis inschrijft, krijgt toegang tot de workshop. 

Je kunt dan direct alle afleveringen volgen en zelf al aan de slag gaan als je dat wilt. Je krijgt er namelijk ook een lijstje bij met alles wat je nodig hebt. Dat zijn vaak dingen die je al gewoon in je voorraad hebt liggen. Natuurlijk kun je ook alleen mee kijken, dat is minstens net zo leuk! 


Tijdens de Mini Workshop maken we samen een Mini Boekje. Daarbij leer ik je nieuwe technieken en geef ik je Tips & Trics. Alle uitleg staat op film en op stap-voor-stap foto's. En mee doen is gratis.

Moet ik gelijk mee doen?

De workshop blijft na dat het nieuwe Big Project uit komt voor iedereen die zich ingeschreven heeft beschikbaar. Je kunt dus aan de slag op het moment dat jouw dat uit komt. 


Wie later mee doet aan Big Project The Bookcase, krijgt uiteraard de workshop erbij in de inlog omgeving van de website én krijgt ook alle materialen om de boekjes net zo te maken als op de film.

Iedereen kan mee doen!

Heb je nog geen ervaring met Big Projects? Wil je gewoon eens kennismaken? Of zit je al te poppelen om mee te doen? 


De technieken die ik ga laten zien zijn voor iedereen geschikt! Dus niet alleen voor Ladies en Gentlemen die mee willen gaan doen aan het Big Project. Juist nu is het je kans om gratis kennis te maken en te ontdekken wat er allemaal kan!