Scraptacular Design

Big Project The Book of Wisdom

Heel veel Miniboekjes in een Big boek....

The Book of Wisdom is het tiende Big Project van Scraptacular Design. Omdat het een jubileum project is, zie je er details in terug van eerdere projecten. Uiteraard gaan we ook uitgebreid aan de slag met heel veel nieuwe technieken.


We gaan aan de slag met pastes, poeders, inkt, sprays en nog veel meer. Daarnaast maken we zelf alle details met toevoeging van Idea-ology embellishments en leer je op verschillende manieren Mini boekjes te maken.


Samen maken we een Big Project waarin je alle details stap-voor-stap zelf maakt met behulp van alle uitleg op film.

Anna-Marie

De goede uitleg, de fijne filmpjes op internet en het schitterende eindresultaat! Daar word ik helemaal gelukkig van. Ik kijk nu al weer uit naar het volgende project.


Janneke
Je bent een top docente! 

Duidelijke uitleg. Na ieder filmpje kort en duidelijk samengevat. Wat wil een mens nog meer. Ik geniet er heel erg van. Super gedaan!

Claudia
Wat ik echt leuk vindt aan jouw projecten is dat je heel veel leert. Het wordt duidelijk uitgelegd en daarbij krijg je filmpjes, maar het staat ook nog eens als pdf. Als ik met een project van jou bezig ben dan vliegt de tijd.

Wat is er bijzonder aan een Big Project?

Scraptacular Design

Heel veel mooie details....

Je maakt een schitterend gedetailleerd craft project. De basis van het boek, de kastjes en laatjes aan de binnenzijde, de miniboekjes en alle versieringen zet je stap-voor-stap in elkaar. Daar bij help ik je uiteraard aan de hand van film, foto's en voor de liefhebber een beschrijving om te downloaden.

Scraptacular Design

Nieuwe Technieken

Aan het einde van het project heb je kennis gemaakt met een heleboel nieuwe Distress Technieken. Ik ga je laten zien hoe je chipboard bouwt en bewerkt. Hoe je een mooie oude kaft om je boek heen maakt en ik leer je stap-voor-stap stempel technieken die je later zelf weer kunt gebruiken.

En natuurlijk maken we een heleboel Miniboekjes! 

Scraptacular Design

Alle uitleg op film

Omdat we samen stap-voor-stap werken aan de hand van movies met uitleg, kun je zelfs mee doen als je nog weinig ervaring hebt met deze hobby. Alle filmpjes blijven ook voor je staan in de inlog omgeving waardoor je ze net zo vaak kunt bekijken als jij wilt en ook nog eens op jouw moment.


Scraptacular Design

Materialen verzamelen

Van dit Big Project zijn geen pakketten meer verkrijgbaar. Bij de beschrijving krijg je wel een uitgebreide lijst met alles wat je nodig hebt. hier staan ook de maten in van alles. Uiteraard kun je ook met andere materialen werken als je iets niet kunt vinden. Sommige materialen waren speciaal gemaakt voor dit Project, daar zul je dus zelf iets anders voor uit moeten zoeken.

 

Scraptacular Design

Werken in je eigen tempo

Omdat alle beschrijvingen online staan in jouw inlog omgeving, kun je werken in je eigen tempo. Hierdoor gaat het nooit te snel. En wil je iets nog een keer uitgelegd zien, dan kijk je gewoon de filmpjes op je gemak nog een keertje. Alles blijft voor altijd voor je staan op de website in jouw inlog gedeelte.

Bestel nu jouw Big Project beschrijving