Big Project The Bookcase

for Readers, Writers & Minibook lovers...

Big Project The Bookcase is uitverkocht!

The Bookcase is het nieuwste Big Project. The Bookcase is echt weer heel anders dan alle eerdere Big Projects. We gaan aan de slag met nieuwe technieken met verf, we gaan heel anders bouwen met chipboard en het ook op nieuwe manieren bewerken. Ook gaan we aan de slag met de nieuwe Distress Embossing Glazes en gebruiken we een keertje geen Oxide.

Samen maken we een Big Project waarin je alle details stap-voor-stap zelf maakt met behulp van alle uitleg op film.

Anna-Marie

De goed uitleg, de fijne filmpjes op internet en het schitterende eindresultaat! Daar word ik helemaal gelukkig van. Ik kijk nu al weer uit naar het volgende project.


Janneke
Je bent een top docente! 

Duidelijke uitleg. Na ieder filmpje kort en duidelijk samengevat. Wat wil een mens nog meer. Ik geniet er heel erg van. Super gedaan!

Claudia
Wat ik echt leuk vindt aan jouw projecten is dat je heel veel leert. Het wordt duidelijk uitgelegd en daarbij krijg je filmpjes, maar het staat ook nog eens als pdf. Als ik met een project van jou bezig ben dan vliegt de tijd.

Wat is er bijzonder aan een Big Project?

Heel veel mooie details....

Je maakt een schitterend gedetailleerd craft project. Het kastje met openslaande deurtjes en mini laatjes, de miniboekjes en alle versieringen zet je stap-voor-stap in elkaar. Daar bij help ik je uiteraard aan de hand van film, foto's en voor de liefhebber een beschrijving om te downloaden.

Nieuwe Technieken

Aan het einde van het project heb je kennis gemaakt met een heleboel nieuwe Distress Technieken. Ik ga je laten zien hoe je chipboard op oud hout kunt laten lijken, we werken met nieuwe manieren van chipboard bewerken en we gaan aan de slag met Distress Embossing Glazes. En natuurlijk maken we een heleboel Miniboekjes! 

Alle uitleg op film

Omdat we samen stap-voor-stap werken aan de hand van movies met uitleg, kun je zelfs mee doen als je nog weinig ervaring hebt met deze hobby. Alle filmpjes blijven ook voor je staan in de inlog omgeving waardoor je ze net zo vaak kunt bekijken als jij wilt en ook nog eens op jouw moment.


Een compleet pakket

Alles wat je nodig hebt zit in het pakket. Je hoeft dus niet zelf op zoek naar materialen, geen grote potten mediums te kopen terwijl je maar een beetje nodig hebt en het kost je geen extra tijd en verzendkosten omdat je bij meerdere winkels moet bestellen.

 

Een cadeau voor jezelf

We verpakken het pakket als een echt cadeau voor je en het is een verrassing voor jezelf om het uit te pakken. 

Aan het einde van het project hou je ook nog eens een stempelset en stencils en van Tim Holtz over ter waarde van bijna €35,00.

Die voeg je natuurlijk aan je eigen collectie toe.


Werken in je eigen tempo

Omdat alle beschrijvingen online komen te staan in jouw inlog omgeving, kun je werken in je eigen tempo. Hierdoor gaat het nooit te snel. En wil je iets nog een keer uitgelegd zien, dan kijk je gewoon de filmpjes op je gemak nog een keertje. Alles blijft voor altijd voor je staan op de website in jouw inlog gedeelte.

Inkt, lijm en gereedschap

Het enige wat je zelf op moet zoeken om mee te doen aan dit project is je inkt, de lijm en je basis gereedschappen zoals een heattool, craftsheet, schaar en liniaal.

Wil je zien welke gereedschappen handig zijn bij het maken van dit project? Klik dan op de knop hieronder.

Bestel nu jouw Big Project pakket

arrow_drop_up arrow_drop_down