Mini Project The Minibook Box

Speciaal voor Minibook Lovers....

The Minibook Box is het MiniProject van afgelopen zomer. Dit is het eerste Mini Project waarin we gaan "bouwen".  Ik laat je zien hoe je deze Minibox op bouwt uit chipboard. We gaan aan de slag met technieken met verf, we gebruiken de nieuwe Distress Embossing Glazes en we bewerken de box met Kraftcore Paper van Tim Holtz.

Samen maken we een Mini Project waarin je alle details stap-voor-stap zelf maakt met behulp van alle uitleg op film.

Anna-Marie

De goede uitleg, de fijne filmpjes op internet en het schitterende eindresultaat! Daar word ik helemaal gelukkig van. Ik kijk nu al weer uit naar het volgende project.


Janneke
Je bent een top docente! 

Duidelijke uitleg. Na ieder filmpje kort en duidelijk samengevat. Wat wil een mens nog meer. Ik geniet er heel erg van. Super gedaan!

Claudia
Wat ik echt leuk vindt aan jouw projecten is dat je heel veel leert. Het wordt duidelijk uitgelegd en daarbij krijg je filmpjes, maar het staat ook nog eens als pdf. Als ik met een project van jou bezig ben dan vliegt de tijd.

Wat is er bijzonder aan een Mini Project?

Klein maar fijn....

Samen gaan we aan de slag om dit schattige Minibook Boxje in elkaar te zetten. Daar bij help ik je uiteraard stap-voor-stap aan de hand van film, foto's en voor de liefhebber een beschrijving om te downloaden.

Nieuwe Technieken

Aan het einde van het project heb je kennis gemaakt met nieuwe Distress Technieken. Ik ga je laten zien hoe je met chipboard kunt bouwen, we zetten twee Miniboekjes in elkaar en we gaan aan de slag met Distress Embossing Glazes. Natuurlijk maken we ook dat Ini-Mini-Boekje voor aan de voorzijde in het gat helemaal zelf! 

Alle uitleg op film

Omdat we samen stap-voor-stap werken aan de hand van movies met uitleg, kun je zelfs mee doen als je nog weinig ervaring hebt met deze hobby. Alle filmpjes blijven ook voor je staan in de inlog omgeving waardoor je ze net zo vaak kunt bekijken als jij wilt en ook nog eens op jouw moment.Een compleet pakket

Alles wat je nodig hebt zit in het pakket. Je hoeft dus niet zelf op zoek naar materialen, geen grote potten mediums te kopen terwijl je maar een beetje nodig hebt en het kost je geen extra tijd en verzendkosten omdat je bij meerdere winkels moet bestellen.

 

Een cadeautje voor jezelf

Ook Mini Projects verpakken we als een echt cadeau voor je en het is een verrassing voor jezelf om het uit te pakken. 

Daarnaast ga je heerlijk op jouw moment aan de slag met de vier afleveringen die online komen te staan. Vier keer een heleboel craft tijd voor jezelf om even heerlijk de tijd te vergeten.


Werken in je eigen tempo

Omdat alle beschrijvingen online komen te staan in jouw inlog omgeving, kun je werken in je eigen tempo. Hierdoor gaat het nooit te snel. En wil je iets nog een keer uitgelegd zien, dan kijk je gewoon de filmpjes op je gemak nog een keertje. Alles blijft voor altijd voor je staan op de website in jouw inlog gedeelte.

Wat heb je nodig voor dit Project?

Het enige wat je zelf op moet zoeken om mee te doen aan dit project is je inkt, de lijm en je basis gereedschappen zoals een heattool, craftsheet, schaar en liniaal.

Wil je zien welke gereedschappen handig zijn bij het maken van dit project? Klik dan op de knop hieronder.

Bestel nu jouw Mini Project pakket

arrow_drop_up arrow_drop_down