arrow_drop_up arrow_drop_down

Big Project Winter Wonderland

Nieuwe technieken met Distress en Oxide Inkt

Winter Wonderland is het Big Project voor de winter. Het is een schitterend mooi gedetailleerd craft project vol inkt technieken waarin we heerlijk gaan spelen met Oxide inkt, Mica Flakes, Distress Glitter en we ook zeker niet de Texture Paste vergeten. Uiteraard gaan we ook veel stempelen. 

Samen maken we een Big Project waarin je alle details stap-voor-stap zelf maakt met behulp van alle uitleg op film.

Martine
Ik doe mee aan Big project Winter Wonderland en het is zo ontzettend leuk om hieraan te werken. Ik leer elke keer weer nieuwe dingen bij die ik ook weer mooi kan meenemen in m'n eigen projectjes.
Gerdie
Hele gave projecten met duidelijke werk beschrijvingen. Geweldig als je eens wat spectaculairs wilt maken.
Lizzy
Het is de eerste keer dat ik een project van Scraptacular Design maak en het is zo leuk! Ik heb al veel geleerd over technieken. Het allerfijnste is wel dat je de filmpjes zalig in het Nederlands maakt en nog fijner is dat je het zo rustig en duidelijk uitlegt.

Wat is er bijzonder aan een Big Project?

Heel veel mooie details....

Je maakt een schitterend gedetailleerd craft project. Het huisje in de bol, de miniboekjes en alle versieringen zet je stap-voor-stap in elkaar. Daar bij help ik je uiteraard aan de hand van film, foto's en voor de liefhebber een beschrijving om te downloaden.

Nieuwe Distress Technieken

Aan het einde van het project heb je kennis gemaakt met een heleboel nieuwe Distress Technieken die overzichtelijk terug te vinden zijn op film. Zo kun je ze later heel makkelijk nog eens op zoeken als je ze weer wilt gebruiken voor je eigen projecten. 

Alle uitleg op film

Omdat we samen stap-voor-stap werken aan de hand van movies met uitleg, kun je zelfs mee doen als je weinig Distress Inkt ervaring hebt. Zo krijg je veel meer ideeën voor het werken met Inkt en Mediums en word je steeds meer een Distress Expert!


Een compleet pakket

Alles wat je nodig hebt zit in het pakket. Je hoeft dus niet zelf op zoek naar materialen, geen grote potten mediums te kopen terwijl je maar een beetje nodig hebt en het kost je geen extra tijd en verzendkosten omdat je bij meerdere winkels moet bestellen.

 

Een cadeau voor jezelf

We verpakken het pakket als een echt cadeau voor je en het is een verrassing voor jezelf om het uit te pakken. 

Aan het einde van het project hou je ook nog eens stencils en stempels van Tim Holtz over ter waarde van bijna €40,00.

Die voeg je natuurlijk aan je eigen collectie toe.


Werken in je eigen tempo

Omdat alle beschrijvingen online komen te staan in jouw inlog omgeving, kun je werken in je eigen tempo. Hierdoor gaat het nooit te snel. En wil je iets nog een keer uitgelegd zien, dan kijk je gewoon de filmpjes op je gemak nog een keertje. Alles blijft voor altijd voor je staan op de website.

Inkt, lijm en gereedschap

Het enige wat je zelf op moet zoeken om mee te doen aan dit project is je inkt, de lijm en je basis gereedschappen zoals een heattool, craftsheet, schaar en liniaal.

Wil je zien welke gereedschappen handig zijn bij het maken van dit project? Klik dan op de knop hieronder.

Bestel nu jouw Winter Wonderland pakket