A Distressed X-Mas, dag 17

A Distressed X-Mas, dag 17

Wouw… dag 17 alweer. Over een dikke week is het Kerst en heb ik hier een hele serie technieken laten zien. Kan je zeggen dat ik dat erg leuk vind!

Vandaag gaan de laatste dozen van Big Project the Library of Dreams dicht…. alle materialen zaten er al in maar de laatste check gebeurt altijd vlak voor ze het pand gaan verlaten.

Morgen komt Post NL ze ophalen dus moet alles klaar staan… en dus is m’n  hoofd vandaag eigenlijk met andere dingen bezig dan een nieuw label maken. Toch heb ik even de tijd gevonden en na morgen komt er echt meer tijd om de laatste labels nog even extra mooi te gaan maken…. tussen het bijtanken door. Want ik kan je zeggen dat dat hard nodig is, je snapt vast wel waarom.

En o ja, we hebben nog één pakket staan… dus we zijn op een haar na uitverkocht! Daar ben ik ook altijd wel een beetje stil van want er gaan straks heel veel dames een dikke maand heerlijk genieten!

Hier is m’n filmpje van vandaag:

Tot morgen… ik ga nog even de laatste stapel weg werken hier! 🙂

Over de schrijver
Reactie plaatsen