A Distressed X-Mas, dag 2

A Distressed X-Mas, dag 2

Heerlijk weer vandaag om lekker aan de slag te gaan met m’n tweede label(tje). Vandaag heb ik de crackle uit de la gehaald.

Tuurlijk kun je dit ook doen met gewone Texture Paste, zolang je alles eerst maar aan de lucht laat drogen. Daar ben ik in het filmpje niet helemaal duidelijk over geloof ik… daar zie je me meteen de heattool pakken. Niet doen dus… even geduld hebben.

En ja… tijdens de eerste drie stukjes filmen stond m’n camera verkeerd. Bij een gewone workshop zou dan alles opnieuw gaan maar dat ga ik nu niet doen… want het ging niet om perfect filmen maar om heerlijk even te craften! 🙂

En inmiddels heb ik wel ontdekt dat ik eigenlijk wel wat meer ruimte wil om op de werken. Zeker op dagen dat ik wat meer tijd heb… dus ik ga zo een aantal labels maken die net een beetje groter zijn… kan ik ook m’n grotere stempels gaan gebruiken.

De kleintjes komen later ook nog aan de beurt hoor! Don’t Worry…

Fijne zondag!

Over de schrijver
Reactie plaatsen