Collect Beautiful Moments

Collect Beautiful Moments

Vorige week had ik het al gezegd, ik ga meer voor mezelf craften. Dus ben ik deze week begonnen aan een Tag.

Afgelopen dagen heb ik heerlijk gewerkt aan deze Tag. Op Instagram heb ik tussendoor al laten zien wat ik aan het doen was… en het is super leuk om te zien dat jullie dat volgen en er zo alvast van mee kunnen genieten.

A Distressed X-Mas

Tijdens A Distressed X-Mas had ik al snel door dat ik eigenlijk niet op een klein oppervlak kan werken, m’n plannen zijn altijd groter dan de ondergrond… Dus ik besloot het nu goed aan te pakken en op Stampers Anonymous Etcetera Tags te gaan werken. Ze zijn in vijf maten te krijgen en dus heb je alle keus. Daarnaast zijn ze heerlijk stevig en ook dat werkt fijn… niks hobbels en bobbels door lagen mediums, vocht en inkt.

Maar ja, als je wilt beginnen en je hebt ze niet in huis, moet je een andere oplossing bedenken. En dat heb ik dus ook gedaan.

En wat ik ook gedaan heb, is de camera aangezet. Niet bij iedere stap, maar wel heel regelmatig. Soms mist er een stukje of zie je alleen foto’s, maar in totaal kun je zien hoe ik de Tag bewerkt heb. (Gelijk aan de Etcetera maat Small: 10 x 5,5 inch) Er zit ook een lang filmpje tussen met de uitleg van de stempel techniek.

Ga er maar even voor zitten, het is een flinkerd geworden:

De ondergrond is opgebouwd uit meerdere lagen.

Het tekst bordje heeft een laag inkt gekregen, een laag Collage Medium Crazing en een laagje Distress Crayon.

Alle metaal is bewerkt met collage medium en Distress Paint Tarnished Brash.

En rub-on’s… heerlijk om overal op allerlei plekken toe te voegen.

Als ik meer wieltjes had gehad… had ik er nog veeleer meer gebruikt!

Ik heb genoten en ondertussen vind ik het ook heel leuk om alles aan jullie te laten zien. Misschien doe je er wat inspiratie uit op of ga je ook zelf aan de slag!Hier wordt alweer gewerkt aan een nieuwe Tag tussen alle Art Specially voorbereidingen door.

Fijn weekend!

Wat heb ik gebruikt?

Een Etcetera tag, Distress Texture Paste Crackle, Rub-on’s Tiny Text,

Tim Holtz papier: Design papier, Kraftstock en Woodgrain Paper.

Water Color Paper, bruine Distress Inkt kleuren, Idea-Ology Gears,

Hex Fasteners en Bouquet Flowers.

 

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen