A Distressed X-Mas, dag 5

A Distressed X-Mas, dag 5

Vandaag heb ik lekker gespeeld met Distress Paint… maar je zult ook zien dat het allemaal niet helemaal naar m’n zin ging.

Niet dat ik ontevreden ben met m’n eind resultaat, maar hij staat niet in m’n top 3 zullen we maar zeggen. De techniek was super om weer eens te doen, maar dan Finishing Touch werd niet helemaal wat ik wilde…. en na het filmpje opnemen heb ik er dan ook nog wat aan veranderd.

movie

Je ziet het… toch een strik van Crinkle Ribbon. Hij is gekleurd met Distress Antique Linen. Het speldje is van Idea-Ology en de belletjes komen uit m’n verzameling. Ze zijn niet gekleurd… in de loop van de tijd zijn ze uit zich zelf verkleurd. Tijdens het strikken van het lint heb ik het speldje er tussen geschoven….

Dat was dag 5. Ik ga eens even broeden op wat ik morgen wil maken!

Fijne dag vandaag,

Over de schrijver
Reactie plaatsen