A Distressed X-Mas
Distress X-Mas
Anne-Marie
Distress X-Mas
03/16/2020
2 min
0

A Distressed X-Mas

03/16/2020
2 min
0

A Distressed X-Mas

Het is hier druk…. heerlijk druk! Enige wat eraan ontbreekt is dat ik tijd heb om tussendoor even lekker voor mezelf te craften… en dus ga ik dat inplannen voor komende tijd.

Dat doe ik bewust, want door iedere dag van de drukke december maand even tijd te nemen om een half uurtje wat voor mezelf te doen, laad ik ook weer m’n batterijtje op. Dat is voor mij super belangrijk want anders lig ik straks alleen nog maar te slapen naast de Kerstboom. Iets wat ik dus niet van plan was….

Begrijp me dus niet verkeerd, want ik geniet enorm van het maken van de pakketten voor Big Project the Library of Dreams. Dat is de klus die hier nu achter de schermen dagelijks de hoofdrol speelt. Echt super leuk om te doen en daar ga ik je zeker ook nog meer van laten zien. Maar voor nu ga ik eerst een beetje beter voor mezelf zorgen door iedere dag even een Craft Time Out te nemen en lekker Distressed Kerst te halen.

 

Hoe ga ik dat doen?

Iedere dag van december tot aan Kerst ga ik een Mini Label maken met een Distress techniek er op/in/aan en terwijl ik dat doe, zet ik de camera aan zodat je mee kunt genieten. Per dag ga ik een half uurtje even voor mezelf nemen, meer niet. In die tijd moet het dan ook af zijn…. geen idee of me dat helemaal lukt maar dat is wel het plan. Vandaar dan ook dat ik kleine labeltjes heb gemaakt.

In het volgende filmpje laat ik je zien hoe ik me heb voorbereid:

 

Hoe kun jij je voorbereiden?

Natuurlijk kun je mee doen! Maak het jezelf dan vooraf makkelijk en zorg dat je je labels ook klaar hebt liggen.

Als eerste kun je bedenken op welke ondergrond je wilt gaan werken. Maak het vooral niet te moeilijk voor jezelf. Ik heb resten 2mm dik chipboard genomen en daar labels uit gehaald maar je kunt ook prima werken op losse labels die je gewoon gestanst of geknipt hebt. Ik heb er meer dan 24 gemaakt… zo kan er ook nog eens makkelijk eentje de prullenbak in verdwijnen. (Mijn labels zijn maximaal 10 x 7 cm groot… sommigen wat kleiner maar niet groter want dan weet ik nu al dat ik meer tijd nodig ga hebben. Keep it Simple!)

Verder heb ik in m’n spullen alles opgezocht wat ik straks misschien wel kan gebruiken. Zo hoef ik niet iedere dag eerst op jacht naar m’n materialen maar kan ik gelijk beginnen. Daarom heb ik mijn labels ook al beplakt en een laagje Gesso gegeven want als je dat in één keer doet, gaat dat veel sneller dan dat je dat iedere dag moet doen.

 

Hoe kun je me volgen?

M’n filmpje komt dagelijks op m’n blog te staan… soms al vroeg in de dag, soms wat later. Uiteraard plaats ik iedere avond op Facebook en Instagram een foto van m’n labeltje met een link naar m’n bericht. Op Instagram gaat dat wat lastiger dan op Facebook. Daar moet je even op m’n profiel klikken, dan zie je een link naar het blog en kom je direct in het bericht terecht.

Tot zaterdag bij dag 1!

 

Reacties
Categorieën