Een Mini Cursus Distress Watercolor Pencils

Een Mini Cursus Distress Watercolor Pencils

Welkom bij de Mini Cursus over Distress Watercolor Pencils!

Ik heb vorig jaar een hele cursus gemaakt, die is veel uitgebreider is dan wat ik je nu komende dagen ga laten zien, maar in 5 dagen kan ik je prima wat leuke basis dingen laten zien zodat je een mooie indruk krijgt wat je kunt met de Pencils.

Heb je nog nooit met Pencils gewerkt? Kijk lekker mee, dan weet je daarna of het wat voor je is en of je ze op je verlanglijstje wilt zetten. Wil je iedere dag echt mee doen? Dan heb je wat basis dingen nodig:

🩷 Minimaal één set Distress Watercolor Pencils

🩷 Jouw favoriete watercolor paper

🩷 Een paar penselen

🩷 Kopje water en een Distress Sprayer

🩷 Als je hebt is een stamping platform heel fijn

🩷 Een watervaste inkt (Ik gebruik Distress Archival)

🩷 Tot slot je favoriete stempels. (Je ziet me straks CMS215, CMS445, CMS 447 en CMS460 gebruiken. We hebben geen stempels in de webwinkel maar mocht je toch heel graag een van deze stempels willen hebben, dan mag je me gerust mailen. Als ik weer in de U.S. bestel, kan ik ze mee laten komen voor je indien ze daar op voorraad zijn.)

Alles bij de hand? Dan zijn we klaar om te beginnen!

Nog even dit: We starten a.s donderdag 16 mei. De filmpjes komen rond koffietijd online te staan. Je vindt ze dan hier op het blog samen met de materialen die ik gebruikt heb maar ook op Instagram, Facebook en Youtube.

Over de schrijver
Reactie plaatsen