Etcetera Tag #5: Lucky

Hello allemaal!

Het is zo super leuk om iedere week een Tag te plaatsen. Ten eerste neem ik nu echt even elke week de tijd om iets moois te maken maar daarnaast krijg ik ook leuke en enthousiaste reacties van jullie en dan merk ik dat ik niet de enige ben die er happy van wordt. Dus voorlopig ga ik er lekker mee door.

Een paar weken geleden heb ik op m’n YouTube twee filmpjes geplaatst waar ik een achtergrond maakte met Texture Paste en Frosted Crystal. Die tag lag er nog en daar moest natuurlijk nog iets mee gebeuren. Dus ben ik deze keer lekker aan de slag gegaan met Idea-ology.

Als je het maken van die achtergrond gemist hebt, dan staan de filmpjes die daarbij horen onder aan dit bericht. Je kunt ze dus heel makkelijk even terug kijken.

Je ziet het, heerlijk spelen met Idea-ology is echt een super leuk klusje. Lekker puzzelen en schuiven om een mooie compositie te maken.

De kleurtjes bij elkaar geven een hele mooie vintage look. En de Mini Flair Buttons laten zich heel fraai bewerken met Embossing Glaze.

Alle metalen onderdelen bewerken met paint, blijft een heerlijk klusje. Schuren met Schuurwol is dan echt het mooiste maar doe het niet te hard want dan is alles in no-time verdwenen.

En heb je niks voor de achtergrond, maak dan zelf een stempel afdruk op Water Color Paper en bewerk die met inkt en Frosted Crystal.

Het meisje is een beetje Spooky geworden door de Frosted Crystal maar ze liet zich er wel heel makkelijk door kleuren met Crayons en wat water.

Ik ben wel happy met deze tag… op naar de volgende! 😊

Dank je wel voor het kijken en tot volgende week… want dan ga ik iets leuks doen met Rub-On’s.

groetjes,

Distress Idea-Ology

En hier zijn de twee movies waarin ik je uitleg hoe je de ondergrond kunt maken:

Over de schrijver
Reactie plaatsen