Crayons, Crackles & More

Crayons, Crackles & More..

Het is maandagavond en dan is het Movie night! Tijd dus voor weer een filmpje. Ik ga je laten zien hoe ik een stempelafdruk in kleur met Distress Crayons.

Je hoorde het me al zeggen… wat ik verder met de vlinder en de tag van vorige week ga doen, laat ik je komende dagen hier zien. Zonder filmpje waarschijnlijk, maar je weet het nooit bij me. 🙂 De stappen van vandaag krijg je dan ook op foto.

We zijn hier heerlijk druk met alle plannen die er liggen en daar is niks mis mee maar we willen ook een zomer-break gaan houden. Hubbie en ik hebben allebei wel behoefte aan een pauze om het batterijtje weer op te laden dus nemen we komende weken wat gas terug. Daarom even geen twee maar één filmpje per week komende tijd.

Fijne avond!

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen