Over Distress Crayons Metallic

Distress Crayons Metallic!

Heb je al eens met Distress Crayons gewerkt? Ze zijn er al een tijdje in Metallic kleurtjes en ik ben helemaal weg van ze! Daarom hier een filmpje.

Een beetje een Lippenstift

Een gewone Crayon lijkt een beetje op een lippenstift maar dit stel geeft je door de glans die erin zit nog meer dat gevoel. Hij smeert mooi uit en geeft een mooie subtiele glans. (Dat klinkt als een cosmetica reclame… 🙂 )

Terwijl ik ondertussen bezig ben aan een project waar ik ze in gebruik, bedacht ik me ineens dat je dit eigenlijk wel even moest zien. Dus hier is een kort filmpje:

Je hoort het… ik ben nog steeds lekker schor van m’n verkoudheid maar ondertussen kan ik heerlijk craften hoor! Je zag m’n project al even waar ik mee aan het werk ben… kan je stiekem wel vertellen dat het een Valentijns project is. 🙂 Volgende week komt ie hier op het blog te staan… met een Mini beschrijving!

Fijne dag vandaag!

Over de schrijver
Reactie plaatsen