arrow_drop_up arrow_drop_down
Een filmpje over Distress Crayons
2 maart 2020 

Een filmpje over Distress Crayons

Een filmpje over Distress Crayons

Ze liggen er al een dik jaar bij mij en om eerlijk te zijn heb ik ze nog niet echt heel veel gebruikt: Distress Crayons. Het was dus hoogste tijd om met ze te spelen en hun eigenschappen te ontdekken… en dat is wat lastiger dan bij andere producten vind ik.

Dus eerst tijd voor een filmpje met wat eigenschappen van de Crayons erin:

Na het maken van het filmpje vind ik nog niet dat je een duidelijk beeld hebt van wat je nu echt met ze kunt… je weet dat ze niet uitvloeien zonder dat je eraan komt en dat ze mooi zijn om te gebruiken voor resist technieken, maar hoe het nu echt zit? Daarom heb ik een mooi voorbeeld gemaakt en die kunnen jullie aanstaande woensdag bewonderen.

Zeker weten dat je daarna meer snapt en weet over Distress Crayons!

Tot woensdag!

Over de schrijver
Reactie plaatsen