arrow_drop_up arrow_drop_down
Wat kun je met Distress Micro Glaze?
2 maart 2020 

Wat kun je met Distress Micro Glaze?

Wat kun je met Distress Glaze?

Werken met Distress producten is geweldig maar er zit een nadeel aan: Zodra het weer in contact komt met vocht kan het uitvloeien… en dat kan wel eens jammer zijn. Daar is gelukkig een oplossing voor!

Distress Glaze is een sealer voor Distress Producten. Het zorgt dat het niet meer door vocht “aangetaste” kan worden. Dat kan handig zijn als je je werk vaak met je handen aan wilt raken omdat het bijvoorbeeld de kaft van je boek is of als je over de lagen heen wilt werken maar niet de onderlaag meer wilt veranderen.

In dit filmpje laat ik je zien wat de eigenschappen zijn van Distress Glaze:

Je snapt nu vast wel dat je je werk mooi af kunt dekken met dit leuke spulletje… maar heb je ook al een idee hoe je er mee kunt werken in je gewone werkstukken zonder dat afsluiten het doel is? Aanstaande woensdag laat ik je zien hoe je een mooie ondergrond maakt met Distress Glaze en verschillende lagering stencils. O ja, en uiteraard met Distress Inkt.

Tot slot nog een tip: De Blending Foam die je gebruikt voor Distress Glaze, kun je niet meer voor iets anders gebruiken. Het is daarom handig om het foam in het potje Distress Glaze te bewaren… zo kun je je nooit vergissen en heb je het altijd direct bij de hand!

Fijne avond!

Over de schrijver
Reactie plaatsen