Het was weer een Feestje!

Vorige week was het ARTSpecially… en ik kijk met heel veel plezier terug op dit fantastische weekend! Wil je meekijken? Dat kan want we hebben er een Movie van gemaakt!

Je ziet het, wij hebben genoten!

Ik wil iedereen die langs kwam, die aan tafel aanschoof of thuis mee genoot bedanken voor jouw bijdrage aan dit super feestje!

Speciale dank gaat uit naar m’n mannetje die me door dik en dun in dit avontuur steunt en me helpt waar nodig is. Daarnaast een enorme dikke pluim voor m’n ladies die me gesteund hebben in de voorbereidingen en tijdens de beurs zelf! Zonder hun zou ik dit niet kunnen. Dank jullie wel!

Wij gaan hier even in de vakantie stand… even opladen en bijtanken en daarna stort ik me helemaal op het nieuwe Big Project wat eind mei uit komt.

groetjes en snel weer tot ziens!

Over de schrijver
Reactie plaatsen