Etcetera Tag #4: Entomology

Etcetera Tag #4: Entomology

Eindelijk had ik deze week weer echt tijd om heerlijk te craften voor mezelf. En ik heb de schade ingehaald van afgelopen weken hoor! Let maar op!

Schermtijd vs. Crafttijd

Afgelopen weken was het hier druk met alles regelen rondom de ARTSpecially workshop die er aan komt. Nadat de webwinkel op volle toeren had gedraaid was het tijd om te bestellen in de US. Daarna  besloot ik dat ik super blij was met de webwinkel en moest er een en ander over worden gezet van de site naar de webwinkel. En tot slot had ik hier achter de schermen nog wat technische issues met m’n altijd zo brave computer… dus je snapt het al, weinig crafttijd!

M’n hoofd daar in tegen maakte wel allemaal plannen en toen ik dan ook weer een gaatje gevonden had, kwam er een super idee opzetten wat ik meteen wilde testen. Dat lukte en dus heb ik alvast weer een “stukje” nieuw Big Project liggen! Want ja, daar broed ik ook nog op hier. 🙂

Eindelijk was het dan deze week zover dat ik de Tag waar al aan gestart was, kon afmaken.

Dat liep een klein beetje “uit de hand”. Zoals je hier op de foto kunt zien, heb ik heerlijk zitten priegelen om beestje in flesjes te stoppen! En die zijn allemaal het kastje op de Tag in gegaan. Hoe dat in z’n werk is gegaan kun je in de volgende movie zien. Ik waarschuw je wel even…. hij duurt meer dan een half uur! Oeps… maar ja, ik had nooit beloofd dat ik korte movies zou maken, toch?

Hier zie je de twee flesjes boven op het kastje.

De combi met de wieltjes vond ik zelf erg leuk. De flesjes krijgen daardoor net dat beetje extra.

Story Sticks… ze blijven leuk!

Het onderste plankje is heerlijk bewerkt met m’n nieuwe techniek. (Die houd ik dus nog even geheim.)

Dit was een pittige klus maar hij was heerlijk om de “achterstand” in te halen.

Komende dagen ga ik nog twee kleine movies opnemen over een aantal materialen die ik gebruikt heb bij deze Tag. Op Instagram en Facebook zal ik een seintje geven als ze hier te zien zijn!

Fijne middag verder,

Wat ik gebruikt heb:

Design Papier uit het Memoranda Paperblok, Collage Paper Botanical, Collage Medium Crazing,
Bruine Distress Inkt Kleuren, Distress Crayons, Vignette Panels, Vignette Box, Baseboard Frames,
Gesso Black, Kraftpapier, Chipboard, Texture Paste Transparant, Stampers Anonymous Stencils,
Stampers Anonymous Stampset Entomology CMS328, Acyrlverf, Embossing inkt,
Ranger Embossing Powder Black, Glossy Accents, Clear Corked Vials, Oxide Spray Stain,
Katoenkoord, Idea-Ology Adornment Keys, Hex Fasteners, Mini Gears, Hitch Fasteners, Jumprings
en een aantal dingen uit m’n eigen voorraad.

Over de schrijver
Reactie plaatsen