“Knoeien” met Oxide Sprays!

Alweer m’n derde Etcetera Tag, maar wel de eerste met Oxide Sprays! Deze is voor wie niet bang is voor vieze vingers!

Als er een nieuw speeltje uit is, moet je die natuurlijk testen. Zo dus ook met Oxide Sprays. Dat heb ik geweten… want ik heb bijna een week met vieze vingers rond gewandeld. Niet dat dat erg is maar zelfs in bad ging het niet weg. En nee, ik ga niet met handschoenen aan werken, kom nou! I’m an Artist!

 

Oxide Sprays

Je moet ze schudden, de sprays, want het zijn pigmentdeeltjes in een speciale vloeistof. Officieel moet je dat heel voorzichtig doen maar als je de Creativation Movies van Tim hebt gezien, weet je ook dat dat prima kan met een doek er om heen. Het werkt… maar het werd toch een bende. (Of lag dat aan mij?)

Verder is het schoonmaken van het gaatje van de sprayer ook hier nodig, net als bij de gewone Distress Sprayer… niet vergeten dus als je klaar bent.

Ik wilde echt op Crackle Paste werken maar voordat dat ging zoals ik wilde zijn er drie tags in de prullenmand beland. Daarna had ik hem te pakken en in het filmpje kun je zien hoe dat gaat.

Je ziet het, het oppervlak met de Crackle is echt heel mooi geworden. Ik vind het net mozaïek. De Resist Spray maakt het mooi vol van kleur!

De Pocketwatch gaat binnenkort met pensioen in deze versie dus ik hem heb nog snel een keertje gebruikt. Er komt wel een nieuwe, geen paniek dus. Achter de Pocketwatch zitten twee Tickets gemaakt met stempels van Stampers Anonymous.

Details, details, details…. zo ook de rub-on uit een oud velletje op het glas.

Het labeltje is gestempeld en bewerkt met inkt. Alle metaal is met Distress Paint Candied Apple bewerkt en daarna opgeschuurd.

En ja, ook hier een rub-on.

Schuren in de randjes van de kleine onderdelen gaat prima als je een schuursponsje om je pincet heen vouwt. Zo kom je in de kleinste hoekjes en kiertjes.

Ik ben happy! Heb weer heerlijk gewerkt en kan gaan bedenken waar ik me nu mee bezig wil gaan houden… welke nieuwe Tag dat wordt ga je uiteraard hier weer zien.

Have fun en be Creative!

Wat heb ik gebruikt?

Etcetera Tag #8, Distress Texture Paste Crackle, Distress Oxide Sprays,
Distress Stain Sprays, Distress Resist Spray, Distress Inkt, Distress Paint,
Idea-Ology Rub-on’s (Die op de film zijn niet meer verkrijgbaar.)
Idea-Ology Adornment Stars, Mini Pocket Watch en Hex Fasteners.
Plus wat kleine dingen uit m’n eigen collectie zoals de Stampers Anonymous
Stampset CMS337 Ticket Booth.

Over de schrijver
Reactie plaatsen