My Winter Wonderland Tag

Wat doe je als je een extra huisje hebt gebouwd en je wilt hem niet weggooien? Dan maak je er een Etcetera Tag mee!

De grootste Tag toe nu toe

Etcetera Tags zijn er in heel veel maten maar de grootste van 8 1/4″ x 14 1/2″ had ik nog nooit gebruikt. Dat wat wel iets wat al een tijdje op m’n wensenlijstje stond. En toen lag daar na het filmen van big Project Winter Wonderland een extra huisje…. en laat die nu in een grote halve bol van plastic passen en die op z’n beurt weer op zo’n grote tag!

Zo gezegd, zo gedaan dus… hier is m’n Winter Wonderland Tag

Ik ben heel erg happy met deze Tag… en ik ben zelf ook helemaal weg van de achtergrond. De techniek is eerder al gebruikt in Big Project Winter Wonderland maar niet op zo’n groot oppervlak als nu.

De strik aan de bol en het randje met de Sizzix 3D stans is misschien wel heel simpel maar toch past het allemaal goed.

De Brush Trees zijn bewerkt met Distress Glitter en Mica Flakes. De Flakes waren al gekleurd met Alcohol inkt en had ik over uit de eerste bol die ik gemaakt had voor Winter Wonderland.

Het enige extra detail is het belletje aan het clipje. Het clipje was helemaal zilver maar is eerste geverfd met Distress Paint Tarnished Brash. Daarna is ie opgeschuurd en met Alcohol Inkt Mushroom heeft ie een laatste laagje gekregen.

And last but not least: Bubbles van Idea-Ology. I love them!

Op Instagram heb ik een verkorte versie van de movie geplaatst maar omdat die niet in je Stories blijft staan, (Stories blijven maar 24 uur staan) heb ik ze deze ook vast gezet in m’n highlights. Dat zijn de bolletjes bovenaan in m’n profiel. Je ziet daar ook extra foto’s van de stappen in die ook in de movie zitten.

En krijg je nu heel erg de kriebel om ook aan de slag te gaan met zo’n schattig huisje in de bol? Kijk dan eens bij Big Project Winter Wonderland. Je kunt nog steeds starten!

Have fun today… ik ga nadenken over een nieuwe Tag! 🙂

Over de schrijver
Reactie plaatsen