The Dragonfly

Dat is lang geleden… dat ik een Etcetera Tag op het blog plaatste. Veel te lang geleden als je het mij vraagt. Dus daarom ging ik deze week weer aan de slag en hier is dan een nieuwe Tag!

Het was een beetje druk hier

Misschien heb je het wel gezien of gevolgd. Het was hier de afgelopen maanden heel druk met alles rondom Big Project Once Upon a Time. Doordat er steeds meer dames (en een heer! 🙂 ) zijn die fan zijn van de Big Projects, hebben we onze handen er aan vol gehad om het hele project op tijd de deur uit te krijgen en daarna nog een heleboel online te regelen. Daar was helemaal niks mis mee maar daarna was het voor mij wel even tijd om uit te rusten en op te laden. Vandaar dat het dus stil was.

Gelukkig is er in die “Stilte” ook flink nagedacht, overlegd en gebrainstormd over hoe ik nu verder wil. Want verder wil ik maar sommige dingen achter de schermen gaan we wel anders regelen. Ook voor de schermen zul je veranderingen zien, ik heb het namelijk heel erg gemist om voor mezelf te craften en Tags te maken. Daar heb ik dus vanaf nu een vaste dag voor in de week gereserveerd. Zou dus zomaar kunnen dat je vanaf nu iedere week een nieuwe Tag online ziet komen! Ik heb er in ieder geval nu al zin in.

De eerste Tag is al klaar: The Dragonfly

Ik geloof dat ik er wel weer even in moet komen… soms vergat ik namelijk om stukjes te filmen en m’n hoofd moet ook weer even op gang komen. Toch ben ik al aardig tevreden met deze tag. Hij is me misschien wat te simpel…. maar ach, meestal is ie dat niet dus dat compenseert dan weer met een volgende.

De metalen embellishments en de afdruk van de Dragonfly zijn met foil bewerkt. Wie mee heeft gedaan aan One Upon a Time heeft daar vast nog wel restjes van…

De vleugels zijn opgebouwd uit zes laagjes Idea-Ology vleugels.

De details met het verouderde papier vind ik zelf helemaal super…. daar ga ik vast vaker mee spelen.

Ook de bloemetjes wilde is even wat makkelijker kleuren maar daardoor vielen alle stampers uit elkaar. Die heb ik dus allemaal vervangen door nieuwe meeldraden….

Ik ga hier de studio opruimen want dat is een grote bende… wat het maken van één Tag al niet kan doen!

Fijn weekend!

Wat heb ik gebruikt?

Etcetera Tag Small, Designpapier uit het Wallflower Papierblok, Bruine Distress Inkt, Distress Texture Paste Crackle,
Vignette Frames, Distress Paint, Distress Crayons, Stampers Anonymous Classics Stamp #1,
Etcetera Trims Scallop, Idea-Ology Bouquet, Idea-Ology Wings (worden niet meer gemaakt)
Embossing Powder Sticky, Foilsheets Teal, Archival Inkt, Transparante Sheet, Glossy Accents,
Idea-Ology Rub-on’s en Quote Tokens, een metalen bordje uit m’n eigen collectie en een
detail gestempeld met de Field Notes Stampset CMS396 van Stampers Anonymous.

Over de schrijver
Reactie plaatsen