Een Etcetera Tag Workshop

Ik heb altijd gezegd dat ik geen workshop zou maken van een Tag… maar dat gaan we nu dus voor één keer wel doen!

Wie me al een tijdje volgt, weet dat ik probeer om bijna iedere week een Etcetera Tag te maken. Je kunt dan mee kijken over m’n schouder maar ik geef niet de details weg.

Ik zie het maken van een Tag als Crafttime voor mezelf en dat de camera dan aan staat is helemaal niet vervelend… dat is zelfs leuk want dan kan ik direct laten zien wat ik doe. Dat is nu eenmaal wat ik graag doe.

Deze keer heb ik het een beetje anders gedaan…. Ik heb een Tag gemaakt waarvan ik alles op film heb gezet, alle uitleg en alle Tips & Trics. Daardoor is het een workshop geworden, op film. En die ga ik weggeven, voor niks. Gewoon omdat ik dat leuk vind! (Let op: De workshop is inmiddels voorbij.)

Je zag het al, het is een complete Tag geworden die je met je eigen materialen kunt maken. Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2019 komen er drie movies online te staan. Niet hier op het blog, maar alleen met toegang voor wie zich opgeeft. Je krijgt op die dagen dan een mail waarmee je toegang krijgt tot de movies en de uitleg. Je kunt dan ook direct aan de slag!

Wat heb je ervoor nodig?

Als je mee wilt doen en je bent een beetje bekend met Distress materialen en Idea-Ology, dan kun je vast van alles in je eigen voorraad vinden. Je hoeft de Tag namelijk niet precies zo te maken als ik gedaan heb. Sterker nog, het is erg leuk als je er je eigen draai aan geeft.

In de movie hieronder laat ik je zien wat ik gebruikt heb, dan heb je een beetje een indruk:

Ik heb op de Tag een thema gebruikt: M’n creativiteit. Daarbij vond ik het goed passen als ik m’n oude kwasten erop zou maken samen met een oud schaartje.

Wat is jouw favoriete hobby? En wat heb je daarvan nog liggen wat wel in het museum mag? Ben je misschien ook graag bezig met stof en garen? Dat zijn natuurlijk ook prima materialen om op een Tag te maken.

En je kunt ook een hele andere kant op gaan door je favoriete stempel erop te verwerken… denk er maar even goed over na.

Als je je opgeeft voor de workshop, krijg je ook een “boodschappenlijstje” van me toegestuurd met alles wat ik gebruikt heb. Let wel op, ik verkoop geen materialen. Die zul je dus echt zelf moeten verzamelen.

Kun je ook mee doen als je een beginner bent?

Natuurlijk! Dan is het zelfs heel erg leuk, want dan krijg je vast dingen te horen en te zien die je nog niet wist. Ik geef je namelijk Tips & Trics en ik leg een aantal technieken uit. Ook vertel ik over de inkt die we gebruiken en leg ik de eigenschappen van materialen uit.

Heb je dan niet alles? Geen probleem… gewoon eerst kijken en daarna doen wat je kunt.

Wanneer is de workshop en moet je direct mee doen?

De afleveringen komen in je mailbox op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2019. Ze blijven dan altijd voor je beschikbaar, maar dan moet je je dus wel eerst opgeven. Zonder aanmelding kun je niet bij de berichten. Opgeven is gratis.

Je hoeft niet direct mee te doen, je kunt ook gewoon alleen kijken. En omdat alles voor je blijft staan, kun je altijd op een later tijdstip starten of kijken. Geen verplichtingen dus. Het is natuurlijk wel leuk als je dat weekend al iets kunt doen, er komen namelijk speciale berichten op Facebook waaronder je jouw werk kunt laten zien. Daar krijg je dan ook weer inspiratie van!

Tot wanneer kan ik me opgeven?

Je kunt je helaas niet meer opgeven. De inschrijving is gesloten en de workshop is voorbij. Mocht je bij een eventuele volgende workshop als eerste op de hoogte willen zijn, zorg dan dat je je nu inschrijft voor onze mailinglist.

Over de schrijver
Reactie plaatsen