Een Nieuw Mini Project: The Minibook Box
03 september 2020 

Een Nieuw Mini Project: The Minibook Box

Ja, je leest het goed! Er komt een nieuw Mini Project aan!

“Ooit” riep ik dat ik nooit meer kleine losse Projecten zou gaan maken…. tot dit voorjaar. Ineens zaten we allemaal aan huis gekluisterd door Corona en vond ik het hoogste tijd om met elkaar wat leuks te doen. Dus ontwierp ik een Etcetera Tag Workshop waar jullie allemaal aan mee konden doen én waar een Mini Pakketje bij hoorde.

Het was super leuk om dat te doen. niet alleen het ontwerpen maar ook het maken van de Tag met heel veel mensen tegelijk. En nog leuker, ik kon er zoveel mensen happy mee maken…. en dat is toch echt waar het om gaat.

Hier achter de schermen hebben we met het team best vaak gepraat over “nog een Mini Project” maken maar dan wel met het hele team om alles klaar te maken voor verzenden. We hebben er heerlijk over gebrainstormd tijdens het inpakken van het Big Project… en mijn hoofd had allang bedacht dat dit best nog een keertje kon. Gewoon omdat het zo leuk is.

Inmiddels is de zomer voorbij en ben ik weer op volle toeren aan het ontwerpen. Na twee Etcetera Tags ging het eigenlijk vanzelf. Vorige week heb ik een Mini Project ontworpen en deze week is ie op film gegaan. Alle materialen die nodig zijn om een flinke berg pakketjes erbij te maken zijn inmiddels al in huis…. en het team staat te trappelen om samen lekker te gaan knallen en aan de slag te gaan.

Er komt dus een nieuw Mini Project aan: The Minibook Box. Dan raad je dus al een beetje welke kant we op gaan. 😉

Komende week zijn we hier nog heel druk met alles regelen voordat je werkelijk kunt gaan bestellen, maar ik ga je alvast verklappen dat dat vanaf vrijdagavond 11 september 20.00u kan. Uiteraard kun je dan alles zien en vertel ik alles over het project…. eerst hier nog even flink de puntjes op i zetten en dan kunnen we jullie alles laten zien.

Je moet het dus nog even doen met deze Sneak Peaks. Alles wat je verder wilt weten komt allemaal volgende week.

groetjes en have fun!

Distress Idea-Ology

P.s. Hieronder vind je nog een extra Sneak Peak foto….

Over de schrijver
Dina
Door

Dina

op 03 Sep 2020

Ben weer erg benieuwd wat jij weer voor verrassingen voor ons hebt. Zie er naar uit. Groet Dina

Sinikka
Door

Sinikka

op 03 Sep 2020

Ooh, dat ziet eruit als iets wat ik ook wil maken.

Monique
Door

Monique

op 03 Sep 2020

Wat heerlijk om dat met dit troosteloze weer te gaan maken.ik kan niet wachten!!!

Marjolijn
Door

Marjolijn

op 07 Sep 2020

No 4 nachtjes slapen

Helma Bakker-Lefeber
Door

Helma Bakker-Lefeber

op 25 Sep 2020

Ineke en ik hebben ons pakket gekregen. Wat ziet het er weer fantastisch uit. Echt een kadootje! En wat is het een uitgebreid pakket geworden - heet dat mini????? Wij hebben er heel veel zin in. Bedankt voor de goede zorgen!

Anne-Marie
Door

Anne-Marie

op 12 Oct 2020

Tja.... Helma.... je kent me inmiddels wel een beetje. Een pakket moet altijd zo compleet mogelijk zijn, of het nu een Big Project is of een Mini Project!

Anneke van Rijn
Door

Anneke van Rijn

op 11 Oct 2020

Mijn eerste project gemaakt en het was fantastisch om te doen. Bijzondere goede uitleg en overduidelijk zodat er niets is misgegaan. Hartelijk dank daarvoor en zeker tot een volgende keer

Anne-Marie
Door

Anne-Marie

op 12 Oct 2020

Dat is goed om te horen Anneke! Fijn dat je ervan genoten hebt.

Reactie plaatsen