Etcetera Tag #12: A Merry Christmas
24 december 2021 

Etcetera Tag #12: A Merry Christmas

Waar is Tag #11 gebleven zul je misschien denken... Nou, vorige week heb ik gemokkeld en toen heb ik geen tag gemaakt maar een stolpje. En omdat ik 13 weken lang een tag zou maken en dat stolpje daar naar mijn idee gewoon bij hoort, heb ik besloten gewoon door te nummeren... Vandaar dus nu #12.

Deze week heb ik een oude techniek genomen die ik graag gebruik. Je kent hem misschien wel als je me al wat langer volgt. Als je hem tot in detail uitgelegd wilt hebben, kijk dan bij dit bericht voor alle stappen.

Het autootje wat ik gebruik op deze tag is van de Vintage Auto stampset CMS 265 en is op dit moment misschien helaas niet op voorraad in de webwinkel. Zodra we weer bestellen bij Stampers Anonymous, komt ie zeker weer mee.

Maak je afdruk en spray deze nat. Zorg dat de inkt uit kan lopen buiten de afdruk om.

Droog hem goed.

Stempel met Archival inkt over dezelfde plek heen.

Maak nog meer zelfde afdrukken en spray die ook nat.

Droog ze allemaal.

En stempel bij allemaal een tweede keer. Kies daarna de mooiste uit voor bovenop.

Knip de afdrukken uit en plak ze op elkaar. Ik heb voor de wielen een extra laagje gebruikt waar ik alleen de wielen van gebruikt heb. Tussen de lagen zitten stukjes chipboard bij mij.

De button is bewerkt met Distress Embossing Glazes.

De randen zijn wat aangezet met Distress Mica Crayons.

Daarna heb ik met hot glue de boom aan het autootje gelijmd.

Tot slot nog een lintje en een paar belletjes erbij en de button natuurlijk vastzetten.

En klaar is m'n X-mAs tag.

I wish you a Merry Christmas!

Distress Idea-Ology

Over de schrijver
Reactie plaatsen