Over vier weken een nieuwe Big Project
20 maart 2020 

Over vier weken een nieuwe Big Project

Ja, je leest het goed! Op vrijdag 22 november 2019 gaat het nieuwe Big Project in de verkoop. Ben je Big Project fan? Let dan goed op want er gaat één en ander veranderen.

Het is hier Big Fun want iedere dag komt het nieuwe Big Project een stukje meer tot leven in mijn studio… in m’n hoofd is het al helemaal af en er zijn al een aantal proefmodellen klaar. Nu dus hoogste tijd om het definitieve model af te maken en het over vier weken aan jullie te presenteren.

Voordat het zover is, moet er nog heel wat gebeuren want er zijn een aantal dingen die we anders gaan doen. Ik vertel je er meer over in de volgende movie:

Wat veranderd er nu precies?

Je hoorde me al een aantal dingen vertellen en ik zal ze nog een keertje voor je herhalen: Als eerst gaan we voortaan al op vrijdagavond de verkoop starten. Het nieuwe Project verschijnt dan op de site en je kunt het direct ook bestellen. Wil je er materialen extra bij bestellen voor tijdens het maken van het project zoals inkt of gereedschappen, dan kan dat ook. Alles wat je mee kunt bestellen komt ook in de webwinkel te staan en is te bestellen tot en met maandagochtend 25 november 9.00u. Dat is nieuw! “Vroeger” kon je tot en met woensdagmorgen bestellen, nu dus niet meer. Bedenk dus op tijd wat je erbij wilt hebben en bestel het direct!

We hebben hier nu al bepaald hoeveel pakketten we straks gaan maken. Dat is voor ons veel fijner. Nu weten we precies hoeveel we moeten inkopen, hoeveel tijd het gaat kosten om alles te maken en we hebben langer de tijd om materialen te bestellen want dat doen we al ver voordat we het ontwerp presenteren. Sterker nog, op dit moment zijn de eerste dozen al binnen en zijn de eerste onderdelen al klaar!

Dat doen we omdat we met de grote aantallen die tegenwoordig gemaakt worden we niet meer in vier a vijf weken tijd alles kunnen regelen. Bijna alle materialen komen uit de US en dat kost tijd…. en dat lukt gewoon niet in die paar weken die we er tot nu toe altijd voor hadden. Hierdoor kunnen we een beter en mooier pakket maken en dat is iets waar we altijd naar op zoek zijn.

Zijn de pakketten dan straks eerder op?

Dat zou kunnen…. maar we denken dat we inmiddels wel aardig in kunnen schatten hoeveel mensen er mee willen doen aan het project. Natuurlijk kunnen we er naast zitten, zeker weten doen we het nooit maar dit is de enige manier om te zorgen dat we een goed en kwalitatief pakket gaan leveren.

Zorg dus dat je op tijd besteld, dan weet je zeker dat je mee kunt doen! Je kunt dus bestellen zolang de voorraad strekt, dat kan tot en met zondag zijn maar ook tot in de weken erna…

Is er al een Sneak Peak?

Helaas… het is nog iets te vroeg om al iets te laten zien maar het gaat niet lang meer duren hoor! Wel kan ik je dus vertellen dat de verkoop start op vrijdagavond 22 november 2019. Extra bestellingen voor materialen kun je plaatsen tot en met maandagmorgen 25 november 9.00u.

En ja, er komt zeker weer een technieken week in de week voor dat het project gepresenteerd wordt! Dat was zo leuk de vorige keer, die houden we er voorlopig in. Daarover ga ik je ook heel binnenkort meer vertellen.

Tot snel dus weer bij een eerste Sneak Peak!

Fijn weekend,

Over de schrijver
Reactie plaatsen