Een verrassing bij Big Project The Bookcase
Behind the Scenes
Anne-Marie
Behind the Scenes
06/07/2020
1 min
6

Een verrassing bij Big Project The Bookcase

06/07/2020
1 min
6

We hadden een plannetje…

Tijdens het inpakwerk van Big Project Winter Wonderland ontstond al kletsende een plannetje… Wat als je nou al vast een beetje zou kunnen beginnen met het Project terwijl wij hier nog druk zijn om de grote pakketten samen te stellen….

Dat plan ging weer in de kast en kwam er weer uit en twee weken geleden schoof ik het weer van tafel. “Het is bere druk dan en hoe gaan we dat voor elkaar krijgen…”

Vorige week hebben we toch de knoop doorgehakt en ja, we gaan het doen. Wat gaan we doen? Nou kijk maar in het filmpje:

Je hoort het goed: Iedereen die voor maandagmorgen 9.00u 7 juni 2020 Big Project the Bookcase besteld, kan volgend weekend een mini pakje op de deurmat verwachten. Daarin zitten alle materialen om Mini Workshop The Bookcase drie keer te maken. (De Mini Workshop die afgelopen week als voorproefje te volgen was.)

Het leuke is ook dat we hem komende week al aan de inlog omgeving van The Bookcase gaan toevoegen, je hoeft dus niet via de mails aan de slag maar je kunt gewoon inloggen op je eigen account. Hoe fijn is dat?

Je krijgt er ook extra materialen bij om je boekjes een beetje aan te kleden. Nu heb ik afgelopen week ook gezien dat er echt geweldige creaties zijn gemaakt voor jullie. We broeden nog even op een plannetje om daar ook mooie voorbeelden van aan de inlog omgeving toe te voegen. Zo krijg je nog meer ideeën en inspiratie!

Als je The Bookcase al besteld hebt, geldt dit natuurlijk ook voor jou! En heb je hem nog niet besteld? Doe dat dan maar snel, want op is echt op.

Fijne middag verder!

 

 

Reacties
Categorieën