Wat gebeurt er hier achter de schermen?
20 maart 2020 

Wat gebeurt er hier achter de schermen?

De tijd vliegt… en er is zoveel gebeurt hier afgelopen twee weken. Daarom heb ik een movie voor je gemaakt.

Het is alweer twee weken geleden dat het nieuwe Big Project uit kwam en in die twee weken was ik best wel een beetje “stil”. Ondertussen werd er bikkelhard gewerkt hier door mijzelf en de dames in m’n team. We hebben al een flinke slag geslagen en komende week komt daar nog een heleboel bij.

Zelf geniet ik van dit soort dagen, lekker aan de slag en eindelijk alle onderdelen zien “groeien” onder je handen. Dan ben ik helemaal bezig met wat er hier gebeuren moet en totaal niet met social media of bloggen… en ja, dan lijkt het wel alsof ik even verdwenen ben.

Tussendoor heb ik één keer iets op film gezet en gisteren heb ik daar nog een schepje bovenop gedaan. Samen is dat een leuke achter de schermen movie geworden….

Je ziet het, we hebben al een boel gedaan maar er valt nog veel meer te doen! Komende week wordt een lekker druk weekje…. ook wel een spannend weekje want de vracht uit de US gaat binnen komen. Blijft toch altijd een beetje spannend….

En verder zag je al een glimp van het proefpakket. De doos is dus een flink stukje groter geworden zodat alle losse bij bestellingen er direct in kunnen. Wel zo handig en milieu vriendelijk. Daarnaast hebben we sommige dingen efficiënter verpakt. Niet alles zit er meer per dag in maar per onderdeel. Dat maakt dat je precies kunt zien wat bij elkaar hoort en dat we minder verpakkingen nodig hebben. Ook dat is positief want dat scheelt kosten en materialen. Zo konden we dit pakket nog onder de honderd euro houden.

Ik ga hier nog even lekker van de zondag genieten, dan kunnen we er morgen weer heerlijk tegen aan!

groetjes,

Over de schrijver
Reactie plaatsen