We slaan een jaartje ArtSpecially over
20 maart 2020 

We slaan een jaartje ArtSpecially over

“Is dit wat ik denk?”, denk je nu vast. Ja, je leest het goed, we slaan dit jaar ArtSpecially een keertje over. In dit bericht kun je lezen waarom.

Keuzes maken

Wie me een beetje kent, weet dat ik altijd heel veel plannen heb en heel veel wil. Zo ook dit jaar. En wat krijg je dan? Dan ga je roepen dat je tijd tekort hebt. Nu geloof ik niet zo dat tijd tekort bestaan, ik wil gewoon te veel. En teveel past niet in één agenda… of je loopt in de loop van de tijd jezelf voorbij.

Dat laatste was ik dus niet van plan want ik heb veel te veel zin in alle plannen die er zijn voor 2020. Dus heb ik keuzes gemaakt en eentje daarvan is dat we niet naar ArtSpecially gaan. In de onderstaande movie vertel ik er meer over.

Ik ga dus dit jaar genieten van twee nieuwe Big Projects die we mogen gaan ontwerpen, uitwerken en produceren. Ik ga genieten van het hele proces van het bouwen van een nieuwe website en lekker veel voor mezelf craften… plus heel veel leuke dingen doen!

groetjes!

Over de schrijver
Reactie plaatsen