Coloring Brush Trees

Boompjes kleuren met Distress Spray Stain

Het is december en dat betekent dat er ook een Kerst Inspiration Project aan zit te komen. Vandaag laat ik je alvast zien hoe je de boompjes die ik ga gebruiken kan kleuren met Distress Spray Stain.

Spray Stain

Eigenlijk ben ik niet zo’n spray flesjes fan… ik maak er altijd zo’n bende van, de inkt komt bij mij overal. 🙂

Toch zijn ze handig voor sommige projecten en ook voor deze mini boompjes, want die krijg je niet gekleurd met een kwastje of inkt en water op je kraftsheet.

Woodland Trees

Voor het Inspiration Project wat komende week in de mailbox van al m’n trouwe nieuwsbrief lezers komt, heb ik dus een Woodland Tree van idea-Ology bijgeknipt aan de achterkant en alvast een kleurtje gegeven. Dat klusje is alvast klaar en ik hoef van de week dus ook niet meer te wachten tot m’n boompje droog is.

Er zijn veel van dit soort mini boompjes te krijgen, je komt ze bijna overal tegen waar ze ook Kerst spullen verkopen… soms zijn ze al gekleurd, dat scheelt je weer een klusje. Ik vind de Woodland Trees het leukste omdat ik dan zelf kan bepalen welke kleur ze krijgen!

Wil jij ook het Inspiration Project in je mail ontvangen maar heb je nog geen nieuwsbrief? Geef je dan nu op en je mist voortaan geen Inspiration meer.

Have fun en groetjes,

Over de schrijver
Reactie plaatsen