Een Distress Glaze en Spray achtergrond
03 september 2020 

Een Distress Glaze en Spray achtergrond

Hello!

Terwijl er hier hard gewerkt wordt aan een Mini Project, hebben jullie van mij nog een movie tegoed. Vorige week liet ik je m’n Etcetera Tag From the Garden zien en daarin heb ik een super makkelijke maar wel hele mooie achtergrond gemaakt. Dat was geen idee van mij zelf maar van Paula Cheney. De stappen staan op het Ranger Project blog, alleen staat er geen movie bij en weet ik ook dat veel van jullie het graag in het Nederlands horen en zien…. Dus bij deze:

Super simpel is dit! En zo leuk om te doen. ik had het even nodig om te starten met een basis en daarna kwam de rest vanzelf…. 😊

Wat heb je nodig? Een achtergrond stempel, Embossign inkt, Distress Glaze en Distress Spray Stain… en uiteraard een ondergrond. Ik heb gewerkt op Water Color Paper wat ik al vast had gezet op een Etcetera Tag.

Maak geen complete afdrukken maar neem gewoon een gedeelte van je stempel… dan wordt de overgang heel natuurlijk. Dat gaat het makkelijkste als je ook geen Clear Blok gebruikt waar je je stempel op kunt vastzetten. Gewoon uit het handje dus.

Door te inkten kun je het effect mooi laten zien. Want alleen Glaze op een witte ondergrond doet bijna niks… en de inkt maakt dat je helemaal jouw eigen tintje er aan kunt geven, letterlijk en figuurlijk!

Zo heb je een ondergrond om heerlijk verder op te werken zoals ik bij m’n From the Garden Tag heb gedaan.

Ik zou zeggen, probeer het eens… en have fun!

Distress Idea-Ology

Over de schrijver
Reactie plaatsen