Etcetera Tag Your Fears and Dreams
23 juli 2021 

Etcetera Tag Your Fears and Dreams

Hallo allemaal! Hier is dan m’n Etcetera Tag met de “bloempotjes”. Ja, ik had al wat op Instagram laten zien een week of twee geleden maar omdat de materialen die ik gebruikt heb nog niet binnen waren, had ik de tag nog niet hier geplaatst. Inmiddels zijn de materialen bijna binnen en dus laat ik jullie graag m’n laatste creatie zien!

M’n plan was om een muurtje met plantjes en bloemetjes te maken met in de achtergrond een muur beschildering. Dat is gelukt. Ik kon het alleen niet laten om toch weer wieltjes te gebruiken want ze blijven leuk! (Inmiddels ben ik alweer bezig met een nieuwe idee met gears… )

Het is een lange movie geworden want ik heb veel gefilmd en uitgelegd tijdens het maken. Dus ga er maar even goed voor zitten en geniet:

Een hele klus dus om deze tag te maken maar het was weer heerlijk om te doen. Vooral het uitproberen is altijd erg leuk. Zeker als het dan ook lukt zoals je wilt.

Op de movie kon je al zien dat ik de Idea-Ology Thimbels heb gebruikt. Vintage vingerhoedjes die eerst in de Distress Paint zijn gezet en daarna opgeschuurd. In de potjes zit Texture Paste zodat je heel makkelijk de Bouquet Flowers erin kunt prikken. Uiteraard kan dat ook met iets anders.

De tekst is gestempeld met een Stampers Anonymous Stamp set Stuff to Say (CMS110) tekst stempel. Uiteraard kun je dit met iedere andere stempel ook doen.

In de achtergrond op de muur is een hart gestempeld wat veel ladies en heren wel zullen herkennen… hij komt namelijk uit de Stampset die in the Book of Wisdom zit (CMS 086) Urban Chic. Het was een gokje om het zo te doen maar het werd wel heel mooi…. dat is dus iets wat ik vaker moet gaan proberen als ik iets door een embosmal haal.

De details maken is toch altijd het leukste en natuurlijk kon ik het niet laten om er tandwieltjes bij te gebruiken.

Het was weer een heerlijk klusje en ik hoop dat je er ideeën uit op hebt gedaan. Hieronder kun je zien wat ik allemaal gebruikt heb. Veel dingen hebben we in de webwinkel staan en mochten ze op zijn dan kun je me altijd mailen wanneer ze weer binnen zijn. We bestellen het graag voor je mee.

groetjes en geniet van je weekend!

Distress Idea-Ology

Wat heb ik gebruikt?

Etcetera Tag Medium en Trims.

Distress Tools: Brayer, Stamping Platform, Splatbox, Sticky Grid, Distress Sprayer, Paper Distresser,

Stampsets: CMS 110, CMS 368 en CMS 086,

Kraftcore paperChipboard 2mm dik, Water Color PaperBackdrops Volume 2,

Distress Spray Stain: Old Paper, Forest Moss, Speckled Egg, Vintage Photo, Walnut Stain en Crackling Campfire, Oxide Spray Speckled Egg,

Embosmal Brickwork en Sizzix Thinlits Die Garden Greens.

Distress Paint Picket Fence en Salvaged Patina

Stampscrubber, Heattool,

Distress Embossing Glaze Walnut Stain en Distress Embossing Ink en Archival inkt Black plus diverse Distress Inkt kussens

Van Idea-Ology: Bouquet Flowers, ThimblesMini Gears, Adornments Lucky en Hearts.

Over de schrijver
Linda
Door

Linda

op 23 Jul 2021

Wat een ontzettend leuke tag en zo mooi gemaakt. Prachtig!

theo
Door

theo

op 24 Jul 2021

dat is echt mooi anne-marie ik ga het ook makenvind ik echt leuk die tag

Reactie plaatsen