Over Distress Refresher en het
09 maart 2020 

Over Distress Refresher en het "reanimeren" van je Distress Markers

Wat je weten wilt over Distress Refresher

Heb jij dat ook? Dat je inktkussens, Markers en Paints soms hard achteruit gaan omdat ze uitdrogen? Daar is een prima oplosser voor: Distress Refresher.

We hebben allemaal wel ontdekt dat de sponsjes op Paint flesjes snel uitdrogen en dat Distress Markers ook snel leeg of op lijken te zijn. Daar valt prima wat aan te doen. Kijk maar eens in het volgende filmpje:

Je ziet dat ik nog een oud flesje heb, maar de inhoud is precies het zelfde als van Distress Refresher. Ideaal dus om te hebben want het verlengt de levensduur van al je Distress producten. (Hoewel je het volgens mij niet door Stains moet mengen…)

Het “reanimeren” van een Distress Marker

Hoe vul je een Marker bij met Refresher?

1. Haal met een tangetje de punten van de Markers af die je bij wilt vullen.

2. Neem een druppelaar en doe een of twee buisjes Refresher in je markers. Handig is als je een beker bij de hand hebt waar je de Marker in rechtop kunt zetten.

3. Let op of de Marker een inkeping heeft bij het dichtdoen… er zit soms in de Marker zelf een klein randje waar de inkeping overheen moet vallen.

4. Laat de Refresher intrekken zodat de pigment in je Marker weer tot leven komt. Daarna kun je weer aan de kleur met je Markers.

Succes!

Over de schrijver
Reactie plaatsen