Een beetje stempel inspiratie
Stempelen
Anne-Marie
Stempelen
10/12/2020
2 min
2

Een beetje stempel inspiratie

10/12/2020
2 min
2

Je kunt er nooit genoeg hebben… stempels!

En zeker niet die mooie sets van Stampers Anonymous. Ik gebruik ze altijd in de projecten die ik ontwerp en ook vaak op de Tags die ik maak en die je vast hier al wel op het blog voorbij hebt zien komen.

Een paar keer per jaar bestellen wij rechtstreeks bij Stampers Anonymous en het leuke van ze is dat je dan ook oude stempels gewoon nog kunt bestellen. Die maken ze dan speciaal voor je… en dat vind ik eigenlijk toch best wel een beetje bijzonder.

Omdat er nu heel veel ladies waren die wilde weten welke set ik bij welk project gebruik, heb ik een kleine movie voor je opgenomen. Zo kun je een beetje inspiratie op doen en je kunt zien welke stempels ik daarbij gebruikt heb. Er staan zo’n 50 sets in de webwinkel op dit moment en die zijn nog te bestellen tot en met morgenmiddag 13 oktober 2020. Daarna moet je echt tot de volgende keer wachten en dat zal pas in het nieuwe jaar zijn.

Wil je nog een keertje zien hoe ik de tag met het autootje gemaakt hebt? Kijk dan hier. En de tag met het kastje met de flesjes kun je hier vinden.

Mocht je al in Halloween stemming zijn dan vind je hier de Mini Tag met de zwarte achtergrond stempel. En hier is de Typewriter met de Inventor Stampset.

Wil je mee bestellen?

Dat kan! We bestellen graag voor jouw je favorieten nieuwe aanwinsten om straks heerlijk van te gaan genieten. Tot en met dinsdagmiddag 13 oktober 2020 kun je via de webwinkel bestellen. Daarna bestellen wij in de US rechtstreeks bij Stampers Anonymous de stempels. In ongeveer drie weken zijn die bij ons. Tussentijds houden we je op de hoogte zodat je weet wanneer je je stempels kunt verwachten. Zodra ze bij ons binnen zijn hebben we een dag of twee nodig om alles over te pakken en naar de post te brengen. Uiteraard krijg je dan ook een Track & Trace code zodat je je pakket kunt volgen.

Klik op de knop “Shop” boven aan in beeld om in de webwinkel te komen.

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@scraptaculardesign.nl We doen ons best om je ze snel mogelijk antwoord te geven.

Reacties
Categorieën